dissabte, 29 de novembre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (29 i 30 de novembre)

- INFANTIL (Federació)
UD TORREDEMBARRA 9 – CB CAMBRILS 59
Partit dolent dels nostres infantils contra un rival molt superior físicament que al segon quart ja va tancar el marcador. Al primer quart es va aguantar, encara que amb poc encert a l’atac, 6 -26. Ja al segon, la diferència es va disparar per les pilotes perdudes i la manca de rebot. Al tercer i a l’últim quart es va seguir lluitant però amb poc encert. Hem de millorar als entrenaments els errors en les passades i en els llançament. Ànims INFANTILS.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- INFANTIL (Consell Esportiu)
UD TORREDEMBARRA 60 – IES ALTAFULLA 9

- CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 71 – PARE MANYANET 64
Partit molt igualat. Victòria molt treballada. Al final del tercer quart, guanyaven les visitants 46-49. En l'últim quart, apretant en defensa i amb molt de ritme a l’atac, parcial de 23 a 6 que donava una altra victòria al nostre cadet femení. Enhorabona a les noies pel partit. El diumenge 14 es jugaran al Vendrell la possibilitat de pujar al nivell A a partir del gener.

- CADET BLANC
CB LA RÀPITA 5 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 56
Partit sense gaire història contra el cuer del grup.
El primer temps, ja va acabar amb un 3 - 33.
Al minut 5, de la segona part, es va tancar el marcador amb un 5-56.
La tercera part, va acabar amb un 8 – 74.
A l’última part, els nostres nois es van relaxar en defensa, i van deixar que el rapitencs s’apropessin al marcador, però evidentment amb una inexpugnable diferència al marcador, acabant amb un 21 - 118.

- CADET BLAU
CB VENDRELL 78 – UD TORREDEMBARRA 37
Partit que enfrontava als de Torredembarra amb el segon classificat. Va començar molt malament amb un parcial al primer quart de 21-3. El segon quart va resultar molt millor per a Torredembarra ja que van estar més encertats a l’atac i amb més intensitat a la defensa. La resta del partit només va servir per a que els locals ampliessin la seva avantatja i els de Torredembarra milloressin el seu atac. No va influir en el resultat, però cal destacar que l’àrbitre era molt casolà i es va equivocar amb molta freqüència en contra dels de Torredembarra. S’ha de comentar que els jugadors d’interior del Torredembarra van estar especialment bé, d’ells van ser la major part dels punts, es nota la feina que estan fent als entrenaments. Aquest cap de setmana a descansar i el següent a guanyar. Ànims!

- JÚNIOR FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 36 – CB CALAFELL 57
El passat dissabte 29 es va disputar al nostre pavelló el partit entre les junior amb el CB Calafell, segones a la classificació. El que a priori havia de ser una clara superioritat de les visitants va acabar donant lloc a que les nostres noies competissin durant tot el partit i lluitant fins al final. Durant els 40 minuts, les visitants defensaren en zona i va dificultar el desenvolupament del nostre atac.

- JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA – C.B. TARRAGONA 2017
Bon partit dels júniors en el partit d’aquest dilluns. El primer quart ha estat el millor. Un gran ritme de partit i amb encert ofensiu, 20-19. Al segon quart, 5 minuts sense anotar i les pilotes perdudes han enfonsat les il·lusions dels torrencs, 27 a 45. A la segona meitat moltes ganes de remuntar, amb defenses pressionants i zonals per reduir la diferència als 11 punts finals. Les moltes pilotes perdudes, el dolent percentatge de tir de camp i els tirs lliures ( 16 de 32 ) ens han deixat sense la victòria.

- JÚNIOR B
UD TORREDEMBARRA 49 – TGN BASQUET B 62
Derrota dels júniors contra un equip molt seriós i amb un joc interior molt superior al nostre. Bon primer quart en el que es van recuperar 10 punts de desavantatge per una sortida molt fluixa, 20 a 24. Al segon quart es va treballar bé en defensa però en l’atac va baixar l’efectivitat i no es va poder remuntar, 29 a 37. El tercer quart era clau per apropar-se al marcador i tenir opcions, però les pèrdues de pilota i els tirs precipitats van trencar el partit, 37 - 54 al final del tercer quart. Al darrer quart va millorar el joc d’equip però només per reduir una mica la diferència final. Bon partit però amb moltes errades en les passades i en el tir.