diumenge, 9 de novembre del 2008

CB MARTORELL 48 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 85

Extraordinari partit de les nostres jugadores. A la lluita, concentració i intensitat habitual d'aquest equip s'han afegit dos factors més: domini del rebot i encert en el tir exterior. 30-39 al descans. Parcial de 18-46 a la segona part. Positiva aportació de les deu jugadores. Setena victòria en set partits. Dissabte vinent jugaran al nostre pavelló contra un dels altres dos líders de la competició, el Pare Manyanet de Reus.
Rosalia 15, Núria 8, Tati 4, Tania 5, Sarai 17, Silvia 1, Cristina, Gemma 19, Erika 5 i Farah 11.
8 triples: Núria 2, Rosalia 2, Sarai 1 i Gemma 3. 9 de 13 tirs lliures.