diumenge, 30 de novembre del 2008

C.E.V.G.-"C.CORAMAR" VILANOVA 68 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 52

Primera derrota del nostre sènior femení en el partit que es jugaven la primera posició de la classificació els dos equips que encara estaven imbatuts. En tot moment les locals van dominar el marcador. Només amb un 2-4 al minut dos de partit les nostres han anat per davant. A partir d'aquí, les locals s'han mostrat superiors, sobre tot gràcies al domini del rebot i a la mancança d'idees de les nostres en l'atac estàtic. Al descans perdíem de 10 i la màxima diferència va estar al minut 35, amb un 62-41, acabant sent de 16 punts.
Després d'aquesta primera derrota, només cal remarcar les felicitacions a les nostres jugadores pel primer terç de temporada i marcar-se, sense embuts, les possibilitats reals que té d’aconseguir l'ascens a primera catalana.
Ara, fins Nadal l'equip ha de jugar dos partits al nostre pavelló: EL DIMECRES 10, A LES 20H. CONTRA L'ADT i el cap de setmana del 20 contra la Selva.
Destacar el debut aquesta temporada de Núria Soler, i el fitxatge de Tere Lambea, que la setmana pròxima s'incorporà als entrenaments.
Nuria Samperi, Tania, Erika 5, Gemma 10, Sarai 10, Rosalia 5,Tati 2, Farah 18, Nuria Solé 2
10 de 13 tirs lliures.
2 triples, Gemma.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No pasa nada chicas! Solo es un partido perdido, toca seguir trabajando que de eso no hay duda que lo seguireis haciendo y duro. Si seguís en esta linia, está claro que quedareis arriba...Ánimo y a ganar lo que queda jeje.

Un saludo #55

Anònim ha dit...

LES ESTRELLES TAMBÉ CAUEN, PERÒ NO HAN DE DEIXAR MAI DE BRILLAR.

ENDAVANT NOIES.

Anònim ha dit...

No os preocupeis a la próxima podeis ganarles. Seguir trabajando como hasta ahora, pero sobretodo disfrutar con lo que haceis.

Animo y a por todas!!!

KISSES, KISSES....