dilluns, 10 de novembre del 2008

LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 77 - CB KALEA SALOU B 69

Aquest cap de setmana els nois de la torre han superat al C.B. Salou 77 -69.
Però ha estat un dels pitjors partits del que portem de temporada, s’ha errat molt des de 6,25, però, per una altre banda, s’ha sabut canviar el ritme de joc a temps i no hem tingut cap “pajara” a l’inici del 3er quart.
L’aspecte negatiu del partit han estat els rebots, tant ofensius com defensius, degut a l’envergadura i el pes dels pivots del Salou, que han donat molta feina als nostres pivots provocant faltes personals i traient profit de les situacions de joc, fins al punt que l’Eloi i el Diego han vist la 5ena falta, però ja era tard per la remuntada visitant.
Els locals han jugat 18 minuts al ritme del Salou, que han fet 40 minuts en defensa zonal i s’ha continuant llençant, fins al punt que el equip visitant ha empatat 28-28 al minut 8 del segon quart. Ha estat en aquest moment, quan després d’un temps mort, Manolo ha fet ple en un llançament des de prop de 7 metres, i ha començat el canvi de joc dels torrencs.
En els últims dos quarts ha portat el ritme de partit la UDT, amb una diferència màxima de 12 punts al final del 3er quart 57-45 i una màxima en el partit de 65-50 al minut 5 de l’últim quart. Destacar el bon estat de forma de Sergi S., que ha estat una de les peces clau en aquesta jornada.
També s’ha de remarcar el dia negatiu de Marc R. des de 6,25 i els problemes que han tingut els nostres pivots vers els de Salou que eren mes grans i experimentats (o com diuen en algun foro d’internet, jugadors d’ofici).
I com no, també cal destacar aquells jugadors que menys minuts han jugat, però que han sortit a pista molt concentrats i no han baixat ni el ritme de partit, ni la intensitat en defensa, com per exemple el jove júnior Roger F. que ha fet efectius 3 llançaments de tir lliure de 4 intents.

LOGÍSTICA CÁNDIDO UDT 77 (11+26+20+20): Sergi S. 32, Edu C. 4, Marc R. 7, Eloi R. 11, Javi S. 9 -inicial – Manolo R. 3, Diego J. 2, Edu E. 6, Roger F. 3.
Tirs lliures: 18 de 24 un 75% de efectivitat.
Faltes personals: 23
CB SALOU 69 (13+20+12+24).Tirs lliures: 19 de 34 un 55,8% d'efectivitat.
Faltes personals: 22

Incidències: Uns 50 espectadors al pavelló Sant Jordi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sinceramente, no lo calificaria como el peor partido de lo que llevamos de temporada. Si es verdad que se falló mucho de 6,25, pero en el aspecto reboteador se sabe que no es nuestro fuerte y se tiene que trabajar, y en cada partido nos ganan los rivales es esa faceta. Hay que pensar que se tubo que atacar a una defensa zonal, que aún siendo mala, no se supo atacar muy bien. Creo que se tiene que seguir trabajando en esos puntos y tiros a media distancia que apenas se realizan, abusamos del tiro exterior y si no se tiene el dia...

Un saludo y força Torre! #55

Anònim ha dit...

Yo creo que habria que poner al 32 ese de alero tirador ya que su porcentaje de triples es brutal 100% xDD

#32

Anònim ha dit...

No fue un gran partido, lo mejor la victoria. Deberiamos saber aprovechar la juventud de nuestra gente,sobre todo a partir del tercer cuarto, que es cuando estos equipos veteranos sin apenas banquillo, y bajos de forma ya no pueden mas y bajan el ritmo. Somos el equipo mas joven de la categoria, el unico que no huele a panda de colegas que juegan al basquet para pasar el rato. Somos el único que huele a cantera y a trabajo bien hecho, creo y que nadie se ofenda que nos falta ese poco de inteligencia que nos haga pensar como podemos jugarles y como ganarles.
Buena entrada de Roger.
Buena victoria y felicidades a todos los componentes del equipo.
"el patrocinador estará contento"