dissabte, 1 de novembre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (1 i 2 de novembre)

- INFANTIL
UD TORREDEMBARRA 30 - AMPA TERESIANES 80
Tercer partit patint una derrota àmplia. Els jugadors, com sempre, amb moltes ganes però contra un equip seriós i amb bon nivell. Destaquem la millora en aspectes de joc defensiu i del rebot. Ja des del primer quart les pèrdues de pilota i les passades dolentes van permetre cistelles fàcils als rivals. Després del descans vam veure bones accions dels infantils. Els més joves segueixen progressant. Important no perdre la moral i treballar fort durant la setmana.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET FEMENÍ
DESCANS

- CADET BLAU
B. CANTAIRES TORTOSA 58 - UD TORREDEMBARRA 42
Partit amb la mateixa tònica que els tres anteriors. Tot i que van començar molt igualats al primer quart 10-9 el segon va ser un desastre amb un parcial de 17-5 a on els de Torredembarra només van realitzar una cistella de dos punts i una de tres. L'inici del tercer quart va ser positiu, retallant la diferència en contra a set punts, però l'expulsió dels dos jugadors importants de Torredembarra per arribar a la cinquena personal va facilitar que els locals marxessin de catorze punts al marcador. El Torredembarra només va aconseguir evitar que la diferència sigues molt més abultada. Els de Torredembarra van aconseguir 10 dels 39 tirs lliures que van llançar, és una faceta que també han de millorar. Segur que amb esforç ho aconsegueixen. Ànims!!

- CADET BLANC
CB CALAFELL B 33- UD TORREDEMBARRA 87
El dia sis de novembre, l’equip del cadet blanc va anar a jugar un partit a Segur de Calafell.
No va ser un d’aquells partits en què no et pots estar assegut a la cadira. Va ser un partit fàcil per l’equip visitant, doncs només al primer quart van fer trenta-cinc punts. En tots els següents quarts, l’equip de fora va continuar augmentant la diferència fins que, al tercer quart, va tancar el marcador.
Després d’aquest partit l’equip dels cadets blancs continuen encara sense haver perdut cap partit.

- JÚNIOR FEMENÍ
DESCANS

- JÚNIOR A
PARE MANYANET 60 - UD TORREDEMBARRA 76
Partit complicat en una pista difícil. Els júniors van començar concentrats, amb bona defensa i domini del joc interior per acabar 7 punts amunt al primer quart. Al segon, amb la pressió del rival i les pèrdues de pilota van igualar el partit 33 a 33 al descans. La zona i les poques errades van portar 10 punts d’avantatge al principi del tercer quart i que no van perdre ja fins al final del partit. Els contraatacs i el domini dels homes alts van ser la clau. Bon partit i millora del joc contra un rival directe. A seguir millorant i mirar el futur amb optimisme.

- JÚNIOR B
UD TORREDEMBARRA 69 - NÀSTIC MF VERMELL 79
Gran partit dels júniors, tot i que van caure per 10 punts. Partit amb fases de bon joc alternant amb minuts de poca eficàcia. Al primer quart es van remuntar 12 punts per acabar 12 a 19. La defensa era bona però en atac no massa encertats. Tot va canviar al segon quart i amb contraatacs i el bon joc d’equip van donar 5 punts d’avantatge que es van perdre amb 2 minuts abans del descans, 32-37. Fins al final del partit la defensa zonal i la pressió a tota la pista va fer somiar amb la victòria, però els visitants van acabar millor. Destacar la intensitat i compromís de tot l’equip. Felicitats a tot els jugadors.

- SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA 68 - AAEET MASIA BOU 42

- SÈNIOR MASCULÍ
GAM CB VILA-SECA B 89 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 67

_______________________________________________________
Les cròniques dels partits han estat possibles gràcies a la col·laboració de tots els entrenadors de la secció. Gràcies!