dissabte, 22 de novembre del 2008

MIUQ UD TORREDEMBARRA 61 - C.B. LA SALLE REUS 49

El MIUQ UD Torredembarra ha encadenat la novena victòria consecutiva en guanyar a la nostra pista a la Salle de Reus (61-49). Les reusenques han jugat sempre de tu a tu i fins i tot han portat la iniciativa en algunes fases del partit, però el major poder físic de les locals s’ha acabat imposant.
La intensitat amb què s’ha viscut el partit ja s’ha vist reflectida des d’un primer moment amb un joc elèctric per part dels dos equips. Hi hagut fases de l’encontre que semblaven un partit de tennis en comptes d’un de bàsquet per la rapidesa dels contraatacs efectuats. Les diferències mai han estat massa grans, tot i que el Torredembarra, en aquests dos primers quarts, s’ha mantingut per davant (30-28).
Les reusenques, però, han aconseguit situar-se per sobre en el marcador lleugerament, tot i que el Torredembarra s’ha sabut sobreposar. La màxima diferència visitant ha estat de 39-43 en el minut 27, una diferència que ha durat ben poc, ja que el líder no volia deixar escapar la victòria.
De mica en mica, les torrenques han anat obrint una escletxa en el marcador en els minuts finals, arribant a gaudir d’un coixí de dotze amb la botzina final (61-49).
PARCIALS: 14-12, 30-28, 45-44 i 61-49.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 61: Erika 3, Silvia 9, Farah 12, Gemma 14, Cristina 2, Rosalia, Tati 2, Tania 3, Nuria 2, Sarai 14 i Aida.
14 de 20 tirs lliures.
3 triples de Gemma.
Només afegir que aquesta setmana torna a l'equip Núria Solé i el dissabte vinent juguem a Vilanova, els dos líders de la categoria.