diumenge, 9 de novembre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (8 i 9 de novembre)

- INFANTIL (Consell Esportiu)
UD TORREDEMBARRA 77 - AB SALLE TGN 47
Primera jornada de la competició del Consell Esportiu. BON PARTIT i primera victòria. Una gran defensa individual a tot el camp va donar els seus fruits, i es va aconseguir evitar moltes cistelles en contraatacs fàcils. Domini del rebot i control del ritme de partit per part dels nostres infantils. Ja a la mitja part la diferència de 17 punts donava tranquil·litat, els atacs amb més criteri i bones passades van acabar amb accions agraïdes pel públic. Seguiu així. Felicitats a l’entrenador Carlos pel seu debut.
- INFANTIL (Federació)
Descans
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 71 - AE MONTBLANC 38
Amb una defensa pressionant al llarg de tot el partit i buscant contraatacs i situacions de superioritat la UDT ha dominat el partit. 38-25 al descans i 33-13 de parcial a la segona part. Desprès d'un 12-2 inicial, en cap moment les visitants s'han pogut apropar al marcador. Bon partit de tot l'equip.
7 de 24 tirs lliures i 4 triples
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 48 - PUIGCERVER LA SALLE NEGRE 92
L'equip va tornar a tenir un segon quart fatídic, sembla com si durant aquest quart l'equip es desconnecta i no existeix. Després, com sempre, es tornen a connectar als dos quarts posteriors i recuperen l'encert en l'atac que no tenen durant el segon quart. Han de millorar molt en defensa, la seva actitud no es gens positiva en aquesta faceta. Segur que ho treballaran molt i milloraran per fer que els partits siguin mes competitius i igualats. Ànim que si treballem ho aconseguirem.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET BLANC
DESCANS
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- JUNIOR FEMENÍ
DESCANS
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- JUNIOR A
UD TORREDEMBARRA 69 - COL.LEGI CLARET CB VALLS 61
El millor partit de la temporada i el 2on consecutiu guanyat. Ja tocava. A veure si es veu la llum de la tranquil·litat i de la confiança. Complicada la situació amb 3 baixes, la resta de la plantilla va treure un partit molt seriós i treballat. Bona defensa, domini del rebot i criteri ofensiu durant tot el partit. Al descans 42 - 32. Només les faltes personals i una zona rival va fer que al final, el partit no es decidís fins l’últim minut. Felicitats a tots els jugadors.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- JUNIOR B
UD TORREDEMBARRA 40 - CANTAIRES IES BAU ADAM SPORTS 78
Partit amb dues parts molt diferents. La primera amb una bona defensa i amb el control del partit contra un equip de gran nivell. Les primeres diferències en contra podien condicionar el partit però es va controlar i es va arribar amb només 9 punts per sota al descans, 19 a 28. La segona part per oblidar. Contraatacs en contra, falta de rebot i moltes pèrdues de pilota. A més l’atac molt espès. Es va perdre el nord. Joc massa dur i amb contínues protestes arbitrals, els juniors van deixar de jugar. Finalment, 40 a 78. Esperem veure una altra cara als júniors. Reflexioneu i feu tot allò que sabeu.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- SENIOR FEMENÍ
CB MARTORELL 48 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 85
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- SENIOR MASCULÍ
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 77 - CB KALEA SALOU B 69
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

1 comentari:

Anònim ha dit...

Grande equipo! Seguimos invictos en casa, tenemos que hacer del San Jordi un fortín y empezar a ganar algún partido fuera. A seguir trabajando!

#55