dimarts, 18 de novembre del 2008

CB AGUILES 79 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 70

Cap de setmana negre pel 1er equip sènior masculí. Tot i haver perdut 79 – 70, els nois de la torre han plantat cara al segon classificat de la lliga que de moment només han perdut contra el líder.
El partit ha anat sempre molt ajustat però el marcador s’ha decantat cap als de Sta. Coloma. La victòria dels locals ha estat clara, encara que hi ha hagut tot un seguit d’errades arbitrals amb mala fortuna cap als nois de la UDT. La clau de la victòria de l’equip Àguiles ha residit en l’alçada dels seus jugadors i l’àmplia banqueta de què disposava i per suposat la bona rotació de la mateixa, tot el contrari pels visitants Torrencs, que eren 7 sèniors i 2 júniors. No ha estat fins al minut 7 del 3er període que la UDT no s’ha ficat al davant al marcador, però ha durat molt poc temps.
Al final del partit, quan amb més intensitat s’havia de jugar, no s’ha pogut fer degut a unes desencertades decisions arbitrals, que han desencadenat en un seguit de nervis, i com a resultat dues faltes antiesportives, la 5ena falta d’Eloi R i la 5ena de Sergi S. i una tècnica a la banqueta que ha acabat de trencar el marcador. En fi, aquest divendres partit ajornat contra la Pobla (el gran derbi) que s’ha de guanyar sigui com sigui, i pujar la moral de l’equip per afrontar el partit del diumenge a Valls.
ÀGUILES 79 (21+19+20+19).
Tirs lliures: 14 de 23 un 60,8% d’efectivitat.
Faltes personals: 24
LOGÍSTICA CÁNDIDO UDT 70 (16+19+21+14): Sergi S. 28, Marc R. 6, Eloi R. 8, Javi S. 6, Manolo R. 15, - inicial – Edu E. 1,Raul 6, Edu C. , Roger F. .
Tirs lliures: 13 de 23 un 56.52% d’efectivitat.
Faltes personals: 18
Incidències: Uns 40 espectadors al Pavelló Municipal de Santa Coloma.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

eiiii equipooo aunke no este ay con vosotros sigo aqui, samperi a tope sig asi i roure igual con tus triples, i na no pasa na con el aguiles ara a por el derbi i a ganarlo a tope
#ex13#jeje un saludo equipoo

Anònim ha dit...

jo estava alla i larbitratge penos
anims nois!
aket divendres a guanyar
SERGI