dissabte, 1 de novembre del 2008

MIUQ UD TORREDEMBARRA 68 - AAEET MASIA BOU 42

Victòria còmoda del sènior femení contra l’AAEET MASIA BOU, el que suposa la sisena victòria consecutiva en sis partits.
Com ens tenen acostumats, les jugadores han sortit molt concentrades i amb les idees molt clares. Només començar el partit, amb una defensa pressionant ben ajustada i amb ràpids contraatacs, les locals han assolit còmodes avantatges, que mica en mica s’han anat ampliant fins arribar a un 39-20 al descans.
A l’inici del tercer quart l’equip ha continuat treballant bé en defensa però han errat molt en el tir (parcial de 5 – 6 en 8 minuts).
Al darrer quart ha tornat la dinàmica de la primera part: bona defensa, pressionant molt a les rivals, moltes recuperacions i punts fàcils de contraatac.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 68: Saray (8), Tania (13), Sílvia (14), Gemma (10), Cristina (5), Erika (4), Farah (7), Núria (3), Tati (4), Rosalia (-).
Tirs lliures: 17/25
Tirs de 3: 7/25 (Sílvia 2, Tania 1, Núria 1, Gemma 2, Cristina 1)
Rebots: 26 (Def. 19, Of. 7)