dissabte, 29 de novembre del 2008

LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 83 – TGN BASQUET B 60

Aquest cap de setmana els nois de la torre han superat al TGN. Ha estat un partit bastant igualat durant els primers 30 minuts però sempre per damunt els nois de la Torre, que no acabaven d’agafar el ritme del partit i durant 3 períodes han anat jugant al ritme del TGN, que en tot moment, quan els Torrencs s’allunyaven al marcador, lluitaven i s’apropaven, deixant el resultat molt igualat. Ha estat a l’últim període, quan amb Manolo al capdavant, dirigint a pista, amb les ordres especifiques de l’entrenador de canviar el tipus de joc, s’ha arribat a fer un parcial de 18 a 0 i ja ha quedat sentenciat el partit.
Destacar la nova incorporació d’Ezequiel a l’equip, que donarà més rebots i sobretot experiència, que era una de les mancances principals. I com no, també cal destacar aquells jugadors júniors que han sortit a pista molt concentrats i han estat una peça clau per la victòria, donat que Edu C. està lesionat i Manolo estava una mica tocat.
Bon equip el del TGN, bon tir exterior, molta velocitat, bona defensa, però si tingués més alçada seria un equip molt difícil de guanyar per qualsevol equip de la lliga.La nota negativa per tots dos equips ha estat l’àrbitre, qui dono per fet que va ser ell qui va patir “la pajara” perquè aquell dissabte es veu que va arbitrar molts partits. Van haver-hi alguns minuts en el quals no xiulava res de res (semblava una zona de combat sense que ningú fiqués ordre).
En resum, de moment invencibles al fortí del pavelló Sant Jordi. Ara només falta guanyar el 1er partit com a visitant.
UDT 83 (22+18+15+28): Sergi S. 20 (3 triples), Roger F. 3 (1 triple), Marc R. 11(3 triples), Eloi R. 11, Javi S. – el 5 inicial – Manolo R. 11 (3 triples), Diego J. 4, Carlos M. 8 (2 triples), Ezequiel 15.
Tirs lliures: 11 de 20, un 55% d’efectivitat.
Faltes personals: 20
TGN 60 (20+13+20+7).
Tirs lliures: 9 de 17, un 52,9% d’efectivitat.
Faltes personals: 19
Incidències: Uns 50 espectadors al Pavelló Sant Jordi.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bien por la victoria, aunque haya sido un poco descontrol el partido en general. Se tendrán que tomar medidas para que solo juguemos el último cuarto porque vaya dos últimos partidos eh chicos..

Bueno, ahora teneomos un fin de semana para descansar, desconectar un poco de los partidos para luego volver con las cosas claras.

Buen debut de Ezequiel ganando sus rebotes y sus puntos, ahora a seguir trabajando que te tocan partidos más duros seguro ;).

Un saludo y força Torre!! #55

Anònim ha dit...

HI HAN ESTRELLES QUE FINS ARA HAN ESTAT TAPADES PELS NUBOLS.
A PARTIR D´ARA HAN DE COMENÇAR A BRILLAR AMB FORÇA.

ENDAVANT NOIS.

Anònim ha dit...

¿Que le pasa al senior masculino en los terceros cuartos?

Oscar hazles tabajar mas!!!


De todas maneras...gracias por el espectáculo y la diversión

Anònim ha dit...

Quien es el filosofo este de las estrellas?

Anònim ha dit...

EASYYYYYYYYYYYYYY MADRE MIA ESPECTACULO MANOLO CON SUS PASES ESTO ES INCREIBLE... BUF... XD

AVER SI JUEGO UN DIA... xD


GRAN RETORNO DEL MACHINE EZEKIEL Y SAMPERI ESPECTACULAR COMO SIEMPRE...

MICHELL RED ( ROURA ) ESTUBO BN CON UN TRIPLAZO DE LA HOSTIA EN EL ULTIMO MOMENTO ESTO ES INREIBLE GRACIAS POR ALEGRARNOS EL FINDE :D:D


UN SALUDO

Anònim ha dit...

aunque ayer no estubieramos bien siempre se intenta hacer algo de espectáculo aunque sea solo un PINCHACO a tablero XD

Los del junior B sois los amos!!!!

#23#

Anònim ha dit...

metí 4 triples xD

#23#

Oscar Mataix ha dit...

QUE!!!JA NO ES PARLA DEL SUPERMANAGER O QUE???

SOC UN CRACK 243,20 SOC EL MILLOR !!! O NO??

PERO HE DESTROSSAT A TOTHOM!!!

Anònim ha dit...

Lo importante era ganar y se ganó.
Vamos a pensar en un equipo y no en individualidades, tenemos una plantilla corta, pero que cumple y 2 buenos juniors, es una buena receta para seguir sumando, pero siempre como un equipo.
No estaria mal 200 personas en las gradas, incitando a la cantera para que viniera a vernos. En la pista se verian mas arropados, porque amigos mios el cemento no arropa....
Visca la Torre

Anònim ha dit...

Dons ja que ningú no en parla m'agradaria trencar una llança per aquestos que estan pencant i que ningú no els recull en les seves croniques son el Roger, l'Eloi, el Diego, el Carlos (lesionat), els 2 Edu's, que sens dubte fans els seus punts, i sempre estan a on s'ha d'estar. Si em deixo d'anomenar algú que em perdonin.
Ahhh si, el Roura.
a10 andreu