dissabte, 15 de novembre del 2008

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (15 i 16 de novembre)

- INFANTIL (Federació)
UD TORREDEMBARRA 50 – CBT MARTI FRANQUES A 101
No ens hem de fixar en el marcador final sinó amb la millora del joc dels nostres infantils. Durant una bona part del partit semblava que el marcador era igualat, bones jugades d’atac, defensa pressionant, lluita pels rebots,... És un pas endavant que s’ha de consolidar. Dades del partit: al descans 28 - 58. Final de partit 50 a 101. Ànims i a treballar dur.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- INFANTIL (Consell Esportiu)
UD TORREDEMBARRA 28 – AMPA EL CARME 73
Partit molt igualat durant el primer quart, on es va arribar amb 9 punts de desavantatge i amb bona defensa de tots els jugadors. Fins al descans tot igual, 13-25. Els contraatacs i el domini del rebot va ser determinant pels visitants. Les pilotes perdudes i els tirs fallats no van ajudar a veure un bon partit. El joc ha de millorar. Destacar el debut de nous jugadors, ànims i a entrenar fort.

- CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 80 – CB LA SELVA 37
Superioritat del nostre equip des de l'inici del partit. Parcial de 19-2 als primers 5 minuts. Les diferències anirien augmentant al llarg del partit amb una tònica constant: superioritat amb el rebot, contraatac i situacions d'1c1 guanyadors per part de les nostres. Queden tres partits fins arribar al Nadal: Pare Manyanet, Vendrell i Tortosa. En cas de victòria als tres, l'equip assolirà plaça al nivell A a partir de gener. Ha de ser un objectiu per les nostres cadets. A entrenar fort i continuar millorant dia a dia.

- CADET BLANC
APA SAGRAT COR TGN 48 – UD TORREDEMBARRA 74
UD Torredembarra 74 (23+9+22+20)
Partit sense complicacions. L'equip contrari no pressiona en defensa, el que facilito, que amb bones transicions defensa - atac i una defensa correcta, es produís una separació al marcador des dels primers minuts del partit. El primer quart, acabo amb un rotund 8 -23. En el segon quart, es va produir una reacció del TGN, que va fer, que el segon quart es tanqués amb un 26 -32, amb un parcial de 16 - 10 favorable al TGN. En el tercer quart, el TGN es relaxo, tant en defensa com en atac, amb tan sols unes altres quatre cistelles un parcial de 8 - 24, va permetre un increment de la diferència amb un final de quart de 34 -54.
L'últim quart, on es va veure una lleugera reacció del TGN, però ja la diferència era insalvable, amb un parcial de 12 -20, confirma la victòria dels nostres nois, amb un final de partit de 48 - 78. Seguim invictes, i empatats a punts (però nosaltres amb un partit menys), amb el CLARET i amb el MONTBLANC, que rebrem, a casa, en la pròxima jornada.

- CADET BLAU
CB AMPOSTA 58 - UD TORREDEMBARRA 56
Partit molt emocionant, d'aquells que no pots parpellejar. Alternances a l'electrònic amb petites diferències d'un a cinc punts durant tot el partit. Molt bona defensa exterior dels visitants que va provocar que els locals només juguessin amb l'opció del joc interior amb un pivot que va fer de la zona la seva casa, literalment. A destacar el tir exterior dels de Torredembarra que van convertir un total de sis triples. Final tens i igualat amb dos pèrdues de pilota que van evitar no empatar o guanyar el partit. Molt bona l'actitud general de l'equip, així sí que aconseguirem moltes fites. Endavant que estem millorant.

- JÚNIOR FEMENÍ
ADT LA CANONJA 62 – UD TORREDEMBARRA 38
En aquesta quarta jornada de la lliga ens ha tocat jugar contra l’ ADT La Canonja, equip que encara no coneix la derrota. En els primers instants, el partit ha estat molt igualat, arribant al minut 7 amb un empat a 8. Tot i això el primer quart ha acabat amb un parcial de 16 – 8. Després d’un fluix segon quart (17-4) s’arriba al descans amb un resultat de 33-12.
Amb una gran actitud i una molt bona defensa aconseguim remuntar, obtenint un parcial de 0-12 al nostre favor i retallar la diferència només a 9 punts. Però això no ha estat suficient per frenar a les líders de la lliga. El partit acaba amb una derrota, 62 – 38.
Destacar que les nostres noies ho van donar tot fins l’últim minut i que progressat molt respecte a l’inici de la lliga.

- JÚNIOR A
CB AGUILES 38 - UD TORREDEMBARRA 68
3 partits seguits guanyats. El partit era contra un rival de la zona baixa de la classificació i així s’ha pogut rotar a tots jugadors i practicar les jugades d’atac. L’aspecte defensiu es millora dia a dia i cal destacar la bona actitud i sacrifici a la pista de tots els jugadors. Al descans, 14 a 37. La diferència ha estat el rebot i el ritme de partit marcat pels jugadors de Torredembarra. L’equip està creixent, són bones notícies. Felicitats a tots els jugadors.

- JÚNIOR B
CB SALOU 41 - UD TORREDEMBARRA 74
Amb algunes baixes per malaltia l’equip ha fet un bon treball durant tot el partit. Per part del CB Salou un pivot alt i amb un bon físic era la seva referència. Els nostres júniors han jugat en equip i defensat a tota la pista durant els 40 minuts. La clau del partit, les pilotes recuperades al segon quart que han donat més de 20 punts de marge a la mitja part, 19 a 45. Fins al final del partit i davant la defensa zonal del locals l’equip ha jugat de manera seriosa i buscant bones opcions d’atac. Felicitats júniors.

- SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA 59 – PARE MANYANET 53

- SÈNIOR MASCULÍ
CB AGUILES 79 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 70
__________________________________________________________
Les cròniques dels partits han estat possibles gràcies a la col·laboració de tots els entrenadors de la secció. Gràcies!