dissabte, 22 de novembre del 2008

El Torredembarra s'emporta el derbi

El resultat final ha estat Logística Cándido UD Torredembarra 66 - CB La Pobla de Montornès 46.

1 comentari:

Oscar Mataix ha dit...

El gran derbi ha estat des del inici de color blau .
Al minut 5 del segon període quan el marcador era UDT 29 – POBLA 24, els de la torre han començat a apretar i han fet un parcial de 12 a 0 que acabat amb un resultat de 41 a 24 i amb els de la POBLA molt tocats pel marcador, a mes del desgast físic que ha quedat demostrat que es una de les seves mancances.
Al tercer període un altre parcial de 17 a 8 ha deixat sentenciat el partit amb un resultat de UDT 58 – POBLA 32.
I el últim període ha estat per fer rotacions de banqueta i donar descans als jugadors en previsió del partit d’aquest diumenge.
En resum una Pobla molt fluixeta, que no ha pogut amb els canvis de ritme dels locals, i han deixat ben clar el mal estat de forma fisica agreujat per la lesió del seu base, (segons fonts informadores l’estrella del equip).
L’arbitre ha tingut poca feina,poques faltes, i joc net .

LOGÍSTICA CÁNDIDO UDT 66 (20+21+17+8): Sergi S. 14 (2 triples), Marc R. 13 (2 triples), Eloi R. 15 (1 triple), Javi S. 4, Manolo R. 8, - inicial – Edu E. 4, Raul 2, Edu C. , Roger F., Diego J. 6 .
Tirs lliures: 5 de 11 un 45,45% d’efectivitat.