dissabte, 15 de novembre del 2008

MIUQ UDTORREDEMBARRA 59 – PARE MANYANET 53

Gran victòria de les nostres sèniors contra el Pare Manyanet de Reus amb un resultat final de 59 – 53, el que suposa la 8ena victòria consecutiva en vuit partits i a més a més, consolidar-se al capdavant de la classificació. Aquesta ha estat una victòria de prestigi, ja que s’ha assolit contra un gran equip, que fins avui tampoc coneixia la derrota.
Els dos primers quarts han estat força igualats i jugats amb molta intensitat per part dels dos equips. Tret dels primers minuts, les nostres sempre han anat per sota en el marcador, assolint les visitants una màxima diferència de 12 punts (19 – 31) durant el segon quart. Una petita remuntada de les locals deixava el marcador en un 27 – 33 al final del segon quart.
Al tercer quart, Pep García, canvia la defensa, passant d’individual a zona. I aquesta ha estat la clau del partit, ja que a les de Reus se’ls hi ha atravessat la zona i han atacat amb poca fluïdesa, passant les locals a dominar el rebot. A partir d’un 35 – 35 en el marcador el partit s’ha equilibrat molt, amb petites diferències al marcador. El darrer quart ha estat d’infart (molts nervis, errors en el tir, alguna decisió arbitral discutible, ...), però després d’un empat a 48 les nostres s’han posat per davant i han sabut mantenir l’avantatge fins al final del partit.
Res més, només felicitar al Pep i a TOTES les jugadores. I ara, a per la novena!
MIUQ UD TORREDEMBARRA 59 (14+13+16+16): Erika (10), Saray (14), Farah (14), Rosalia (5), Tati (2), Silvia (13), Gemma (1).