LOGÍSTICA CÁNDIDO UDT 66 - CB LA POBLA DE MONTORNÈS 46
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- INFANTIL (Federació)
QUINQUENALS 2009 CB ALCANAR 81- UD TORREDEMBARRA 30
Un altre vegada l’equip infantil ha patit un resultat contundent però durant moltes fases del partit s’ha jugat sense cap tipus de vergonya i plantant cara. Cada vegada es defensa millor i el joc col·lectiu per atacar la defensa rival amb més idees. Al primer quart l’avantatge dels locals era de 14 punts, amb només 6 punts anotats. Al descans es perdia de 21 punts, 38-17. Al tercer quart es va mantenir la diferència entre 20 i 25 punts molts minuts. A l’últim quart amb lesions i amb els canvis el resultat es va disparar. Bona línia dels infantils.

- INFANTIL (Consell Esportiu)
AMPA TERESIANAS 45- UD TORREDEMBARRA 42
Partit que va ser decidit a l’últim tram de l’enfrontament marcat per uns altibaixos que no van ajudar als visitants. El jove equip de la Torre va sortir amb moltes ganes de jugar. La intensitat defensiva, però el poc encert per part d’ambdós equips, va fer que al descans el marcador reflexés un 15-25 favorable a la UD Torredembarra. Després de la mitja part, els de la Torre van trobar una major fluïdesa en l’atac partint de ràpides transicions en contraatac i d’un joc en equip que permetia trobar bones opcions per anotar. Però finalment el desgast físic va fer que els de la Torre baixessin la intensitat defensiva, i això permetia cistelles fàcils de l’equip local per aconseguir la remuntada. Cal remarcar l’esforç fet per part de tots el jugadors, ànims i a continuar treballant.

- CADET FEMENÍ
DESCANSA

- CADET BLAU
DESCANSA

- CADET BLANC
UD TORREDEMBARRA 48 - A.E. MONTBLANC 61
El partit que ha disputat el nostre cadet contra el Montblanc decidia el liderat del grup, ja que ambdós equips es presentaven al partit sense conèixer encara la derrota. El partit ha començat amb una gran defensa i efectivitat dels nostres, que han sortit molt concentrats en els primers deu minuts (24 – 14).
Però una defensa pressionant per tot el camp dels visitants ha provocat moltes pèrdues de pilota i una poc encertada decisió en l’elecció del tir. En trenta minuts només s’han aconseguit 24 punts (els mateixos que s’havien assolit en només un quart.
Cal continuar treballant i lluitant, i no desmotivar-se, la lliga és llarga.

- JÚNIOR FEMENÍ
CATALANA DE RESIDUOS B. ARBOÇ 33 - UD TORREDEMBARRA 65
El nostre Júnior femení va pel bon camí i han assolit el seu primer triomf a la lliga. Amb una defensa pressionant per tot el camp durant els 40 minuts i un atac ordenat han pogut dominar el partit de principi a fi. Felicitats i a continuar treballant.

- JÚNIOR A
DESCANSA

- JÚNIOR B
C.B. CAMBRILS 94 - UD TORREDEMBARRA 50
Partit amb baixes per part de l’equip torrenc contra un rival de la zona mitja de la classificació. El primer quart acaba igualat després d’un inici molt dolent, 18 a 12. L’equip rival ha pressionat tot el partit i s’han perdut moltes pilotes a part de tirs precipitats. Al descans 46 - 23. Les faltes personals han obligat a donar poques rotacions al final del partit i les cistelles fàcils de contraatac han acabat per rebre molts punts. La defensa individual s’ha de millorar. L’equip pot fer-ho millor i hem de ser exigents.

- SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA 61- C.B. LA SALLE REUS 49

AAEET MASIA BOU B 85 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 82
__________________________________________________________
Les cròniques dels partits han estat possibles gràcies a la col·laboració de tots els entrenadors de la secció. Gràcies!