diumenge, 2 de novembre del 2008

GAM CB VILA-SECA B 89 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 67

Bon partit del joves de la Torre que van fer un bon inici , amb bon encert encistellador des de la zona de 6,25, més una bona defensa a tota la pista.
Durant els primers 20 minuts portaven el partit ben encaminat, guanyant d’una mitja de 8 punts, fins que els de Vila-seca van començar a fer servir la força de forma desmesurada, empentes, cops de colze, .. i a més a més, per més inri, qui millor s'ho passava era el àrbitre, que semblava que li agradava portar el partit d'aquesta manera, carregant de faltes i tècniques als de Torredembarra, i tot el contrari als de Vila-seca que en cap dels 4 períodes van passar de les 4 faltes d'equip.
A tot això, dir que a partir del 3er quart encara se li van creuar més els cables al senyor col·legiat (Javier Arnillas), i els de la Torre van passar de guanyar de 6 al minut 4, a perdre d’11 al final del tercer període.
Com a resultat final, comentar, que els de Vila-seca van saber treure profit del mal arbitratge vers els de Torredembarra i van guanyar còmodament.
Es nota, que tret de Manolo, poc encertat ahir, són molt joves i es fiquen molt nerviosos davant d'una errada arbitral o un mal arbitratge. És un punt feble i un aspecte que s'ha de tractar i parlar en equip.
Anotadors:Sergi S. (27), Eloi R. (20), Marc R. (13), Diego J.(4), Javi S. (2), Edu C. (1).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pájaras ayer? Ánimo chicos, seguir trabajando!

#7 Chao! =)

Anònim ha dit...

Vamos a dejarlo en...sin comentarios ayer jaja.

Recuperate pronto tio y a cuidarse.

#55

Anònim ha dit...

La diferencia, sols va estar en el marcador, al camp no hi va ser-hi.
L'arbitre no en sabia mes i s'esforçaba per fer veure que en sabia.
La va agafar amb el Manolo, i els de Vila-seca que em perdonin, pero si els nostres arrivan a jugar al basquet d'aquesta manera d'aqui a uns anys, millor que pleguin, perque el que fa Vila-seca es arrossegar-se per les pistes i per aixo fa servir els colçes. Ens van fallar els triples, que no van entrar en canvi el dia de l'ADT, potser ens van fer guanyar.
Visca el jove i "legal" equip de la Torre. Post-data: Em sap greu per el Cristian.