ADT C 78 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 79

1 comentari:

Oscar Mataix ha dit...

ADT 78 – 79 UDT

Aquest cap de setmana els nois de la Torre potser han jugat el seu pitjor partit, però tot i així han aconseguit una altre victòria fora de casa.
Inici de partit molt igualat, a on els nois de l’ADT han sortit molt accelerats estrenant parquet nou.
Al final del 2on període l’ADT guanyava 36-31 , tot i que els torrencs van tirar mes cops a cistella i van recuperar moltes mes pilotes que l’ADT, però el desencert tant en tirs des de 6,25 com el tirs lliures van afavorir molt al equip local.
A mes cal destacar la dèbil defensa que es va fer durant els primers 20 minuts, els nois de la Torre nomes van fer 4 faltes personals.

No va ser fins al minut 8 que els de la Torre no van es van veure per davant al marcador 44-45.
Al últim període l’UDT va tindre l’oportunitat de sentenciar el resultat quan al minut 8 guanyaven de 7 punts, però el desencert en tirs lliures van facilitar les coses al ADT per apropar-se al marcador i al últim minut fer dos triples amb molta fortuna que van servir per igualar el marcador.

Al període extra va estar molt igualat però els de la torre continuaven amb els errors en tirs fàcils, i si afegim els nervis i jugar amb nomes 1 pivot de 4 en els últims 3 minuts, la cosa pintava molt malament, però al final la balança va cedir cap el costat de l’UDT.

UDT(18+13+19+19+10) Manolo 9, Sergi S. 20, Ezequiel 10, Javi S. 4, Edu C. 5 -- inicial – Eloi R.19, Diego J. 5, Edu E., Roger, Carlos M. 5(1 triple), Sergio G.