dissabte, 7 de març del 2009

AAEET MASIA BOU 59 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 69

Podríem dir que novament el partit d'ahir va ser el triomf de la constància d'un equip que constantment envia un missatge clar a les rivals de la categoria: ens podreu guanyar però el partits seran molt llargs. La mentalitat del grup és molt bona, evidenciant que l'excel·lent treball setmanal proporciona a les jugadores un plus que fa que els últims quarts dels partits acostumin a ser clarament guanyadors.
En el cas del partit d'ahir els condicionants eren especials, un equip que venia de guanyar 6 dels seus últims 7 partits amb anotacions per damunt de 70 punts en molts casos, una pista coneguda per tots a la província (relliscosa, amb terra de gres i mig exterior), i fred, molt fred. Amb tot això, la sortida de l'equip en atac al llarg del primer quart no va ser dolenta però el problema va ser la defensa en el que seria una constant al llarg de la primera part, amb molts desajustaments defensius que van permetre a les locals anotar moltes cistelles fàcils que penalitzaven la pressió de la UDT.
Al llarg del segon quart la tònica va ser la mateixa, però a partir del minut 5 tres triples consecutius de les vallenques van produir un parcial de 12-0 i la sensació de que la defensa havia de millorar substancialment de cara a la represa.
La sortida de les jugadors va ser boníssima i en 4 minuts les vallenques no havien anotat i només la precipitació no permetia reduir més les diferències, amb tot, el període es va desenvolupar de forma excel·lent i el bon treball en defensa va permetre recuperar gairebé tot l'avantatge. Va ser al darrer quart quan un equip amb molta més frescor física, degut a les constants rotacions, va sentenciar el partit amb un parcial de 4-15 als primers cinc minuts, la defensa era impecable i ,a més a més, s’encertava als triples i dos consecutius de la Tania van acabar amb l'intent de reacció de les vallenques. Una vegada més l’últim quart de la UDT va ser impecable i va mostrar les virtuts d'aquest equip, que va deixar a l'AAEET en 6 cistelles de camp al llarg de la segona part.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 69 (16+8+19+26): Tati (2), Núria Soler (6), Sílvia (13), Tània (13) i Farah (3); Rosalia (4), Erika (7), Tere (6), Núria Samperi (5), Gemma (4), Cristina (-), Saray (6).
Tirs de 3: 4/14 - 29% (Tània 2, Sílvia 1, Núria Samperi 1)
Rebots: 34 (21def + 13of)