diumenge, 15 de març del 2009

MIUQ UD TORREDEMBARRA 57 - CB VILADECANS 36

Un equip no pot escollir com perd però si pot escollir de la forma que s'aixeca d'aquesta derrota. Amb aquesta màxima es por resumir el bon partit d'aquest matí. Després d'una derrota molt dolorosa ahir a la tarda i amb poc temps per pair-la i descansar, l'equip ha tingut una excel·lent reacció amb una bona victòria contra el Viladecans que a pesar de ser el colista de la categoria venia de guanyar clarament al Pare Manyanet el dissabte. L'inici del partit ha estat molt bo amb una bona defensa que alternava l'individual amb la zona 1-3-1 i que ha fet que les visitants no trobessin bones posicions de llançament, afegint l'encert als triples (3 en aquest període) han fet que als últims 4 minuts del període acabessin amb un parcial favorable de 15-3, que ha començat a decidir el partit. A partir d’aquest moment el domini del rebot de la UDT ha fet créixer de mica en mica la diferència al marcador fins una màxima de 20 punts abans del descans que finalment ha quedat en 17.La segona part s'ha iniciat amb una bona defensa novament però la relaxació ha fet que les visitants dominessin el rebot ofensiu i fruit de les segones opcions ha fet més petita la diferència que al llarg de l’últim període s'ha acabat consolidant amb els 21 punt finals. Bona victòria que referma a l'equip en llocs de privilegi i que dóna confiança pels difícils partits que han d'arribar.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 57 (23+12+11+11): Érika (8), Tere (6), Núria Samperi (12), Gemma (4) i Saray (6); Rosalia (3), Tati (-), Núria Soler (4), Tània (7), Farah (6), Cristina (-) i Noèlia (1).
Tirs de 3: 5/20 25% (Núria Samperi 4, Tània 1)
Tirs lliures: 14/22 64%
Rebots: 47 (31def+16of)