diumenge, 22 de març del 2009

LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 61 - CB ÀGUILES 50

Partit de la 23ena jornada contra l’equip de Sta. Coloma de Queralt.
A l’anada es va perdre de 9 punts en un partit on el fred i els nervis dels últims minuts va provocar la pèrdua d’un partit que es podia haver jugat millor.
Aquest cap de setmana els nois de la UDT han jugat un partit molt important, tot i que els primers dos períodes han estat molt igualats, al final del 2on període anaven 24 – 24, cal destacar que es van llençar més cops a cistella que els visitants, resultat d’una bona defensa i pilotes recuperades, tot i així es va abusar del llançament de 6,25 i no es va treure profit per marxar al marcador.
En el descans, dintre del vestidor, es van analitzar les continuades errades i es va optar per jugar amb més seny i dosificar els tirs exteriors.
Com a resultat, al minut 2 del 3er període UDT 33 – 26 AGUILES.
Al final del 3er període es van fer parcials de fins a 9 punts a 0, cosa que va suposar un final del 3er període de 46 – 32. Bon treball dels pivots, que al tercer període van anotar 12 punts dels 22 que es van fer.
Inici de l’últim quart, com més mal es pot fer al rival, en el primer minut 2 triples consecutius posaven el marcador 52 – 32. Els de Sta. Coloma van apretar però ja era tard.
Màxim anotador del partit el numero 8 de Sta. Coloma amb 19 punts.

UDT.(9+15+22+15). Sergi S. 17 (1 triple), Ezequiel 14, Manolo R. 12(2 triples), Edu C. 7 (1 triple), Eloi R. 4 – el 5 inicial –Diego J. 5, Javi S., Carlos M. 2, Roger F.
Tirs lliures: 11 de 25, un 44% d’efectivitat.