diumenge, 8 de març del 2009

LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 48– CREPERIA ESQUITX CB VILA-SECA 53

Partit d’aquells que tenen mal inici i has d’anar a remuntar contra un bon adversari com és el CB Vila-seca.Mal inici amb un final del primer quart 8- 23 a favor del Vila-seca, que gairebé no van fallar sota cistella i van tenir un bon encert en els llançaments exteriors.Per una altra banda els locals poques vegades anaven al rebot en busca de 2ones opcions, a més del poc encert en els tirs exteriors.La defensa del nois de la Torre no ha començat a despertar fins a l’inici del 3er període, quan amb una defensa més ajustada i amb més intensitat ha començat a escurçar el resultat fins al minut 6 del últim període 45-48 on els de la UDT han tingut dos errades que han servit als visitants per ampliar, mitjançant tirs lliures, el marcador.

UDT(8+11+15+14)
7 de 16 en tirs lliures: 43,75% d’efectivitat
22 Faltes personals.
CB Vilaseca (23+13+10+7)
6 de 16 en tirs lliures: 37,5% d’efectivitat
21 Faltes personals

Óscar Mataix

6 comentaris:

Oscar Mataix ha dit...

UDT 48 – 53 CB VILASECA

Partit d’aquells que tenen mal inici i tens que anar a remuntar contra un bon adversari com es ara el CB Vila-seca.

Mal inici amb un final del primer quart 8- 23 a favor del Vila-seca, que gairebé no van fallar sota cistella i van tenir un bon resultat amb llançaments exteriors.
Per una altra banda els locals poques vegades anaven al rebot en busca de 2ones opcions, a mes del poc encert en tirs exteriors.

La defensa del nois de la Torre no ha començat a despertar fins al inici del 3er període, quan una defensa mes ajustada i amb mes intensitat ha començat a escurçar el resultat fins al minut 6 del últim període 45-48 on els de l’UDT han tingut dos errades que han servit pels visitants per ampliar mitjançant tirs lliures ampliar el marcador.


UDT(8+11+15+14)

7 de 16 en tirs lliures 43,75% d’efectivitat
22 Faltes personals

CB Vilaseca (23+13+10+7)
6 de 16 en tirs lliures 37,5% d’efectivitat
21 Faltes personals

Anònim ha dit...

Partit per oblidar, contra (amb tot el repecte) 8 veterans bastant "marruleros", pero aixo de la marrulleria ja ho sabiem de la anada.
Observo que contra La Pobla, l'ADT i el Vila-seca ens esta costant molt.
Pot ser manca entrenament ?, pot ser si, pero el que si es segur que amb una mica mes de concentració no auriem perdut cap a casa i s'auria guanyat al SP i SP a casa seva.
Anim a tots ja que si vam guanyar a La Selva, no ens pot guanyar ningú.
Anim a tots perque ens hem de tirar al Pare Manyanet i despres al Salou.
Un, dos, tres ... pit i collons.
Que no defalleixi la trempera.
Quim.

Anònim ha dit...

S'ha de reconeixer que no estem jugant com sempre. El nivell de joc ha baixat una mica i ens está costant treure els partits. Es posible que sigui falta d'entrenaments, sobretot i no com a crítica ni res, perque només divendres podem asistir tots, dilluns acostumem a ser unes 4 persones i dimecres, si tenim sort i pujen alguns juniors i l'assistencia de Jose Luis, podem fer algo més i arribar a ser 9 persones. Si som un equip, que es demostri tambe als entrenamens i la assistencia sigui máxima, al igual que l'intensitat ha de ser bona.

Només queda dir que aixó ho hem de treure endavant i mirar de quedar lo més amunt possible, i aixó passa per guanyar els dos partits directes d'aquest cap de setmana.

Força Torre! #55

Oscar Mataix ha dit...

Manca d'entrenament cap ni una.

Potser l’únic parell de dies que no s’ha entrenat aquesta temporada va ser per la senzilla raó que nomes havien disponibles dos jugadors i van ser dos dilluns.

Manca d’assistència potser, i tant que si, tothom te coses a fer i altres obligacions ja sigui treball, estudis,etc...o inclús alguna vegada algun jugador ha estat malat o lesionat.

Equip sènior consta de 8 jugadors: Alguns deu n’hi do quin munt de faltes d’assistència.

Javi S.
Sergi S.
Manolo
Edu C.
Edu E.
Ezequiel
Eloi R.
Diego J.

Canviant de tema: (però te a veure amb els entrenaments)

Quan era jove els jugadors juniors estaven bojos per anar a entrenar o jugar amb el sènior, encara que ni es tragues el xandall als partits per l’escalfament, sabies que algun dia t’arribaria el dia, realment era un desig inexplicable. Formaves part del sènior!!!!
Avui en dia aquí a la torre 1 o 2 de cada 10 juniors realment va amb ganes a entrenar amb el sènior, la resta no vol saber res...
I dels 6 o 7 juniors, que algun cop, encara que nomes hagi estat una sola vegada que han vingut a entrenar, la major part han estat una mica obligats.

Desprès vindran les sorpreses de perquè el meu fill no tindrà lloc al sènior, potser serà pel no interes en un ampli vano d’aspectes que s’han de valorar, no tan sols serveix fer 20 punts per partit i passar de la resta.
Potser avui no tocava aquest tema pero començo a estar fart de segons quines coses....

Retornem al tema inicial:

No ha baixat el nivell d'entrenament, jo diria que tot el contrari, sobretot per les ultimes dos o tres setmanes....

Potser massa confiança dels jugadors per les victòries anteriors i com a conseqüència errades a l'hora de fer efectius els llançaments tant de 1,2 i 3 punts, perquè us puc assegurar que el equip treballa, be el reduït equip.
Ja m’agradaria disposar de 10 o 11 jugadors tres dies a la setmana.

Tan sols passa que tant Vila-seca com ara el Pare Manyanet , el Salou o l’Arboç son equips amb prou experiència i que també volen estar a la part alta de la classificació, així que ens trobaren moltes sorpreses...

Un que pensa amb el cap i no massa amb el cor.
P.D S'ha de ser realista.

De bon rotllo Oscar

Anònim ha dit...

Falta d'entrenaments no, perque soc dels que si no es forçada la no asistencia, no hem perdo cap, inclús els dies que anava amb les crosses estava present. No he dit que el nivell als entrenaments ha baixat, sino que han de ser intensos. Tampoc tiro la culpa de que siguem pocs entrenant segons quins dies, simplement, el mateix que tu, trobo a faltar que siguem més gent. Com ja havia posat com a avis, no es tractava d'una critica, sinó d'una crida a tots per a una bona asistencia als entrenaments i una bona dinámica...

I als partits, doncs be, confiança, decisions...es el esultat de diferents factors, pero be, s'ha de seguir i quedar lo més amunt possible.

Força Torre! #55

Anònim ha dit...

AUPA SENIORS,
AUPA TORRE I
AUPA EL BÀSQUET.

BONA FEINA OSCAR!!!!