diumenge, 29 de març del 2009

LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 64 – AAEET MASIA BOU B 61

Partit corresponent a la jornada 24 entre Logística Cándido UDT i AAEET Masia Bou.

Partit difícil des del principi fins gairebé al final, on l’absència de ganes i interès del senyor col·legiat ha ficat dels nervis al públic que estava a la grada.
Tot i el partit molt igualat, els dos primers quarts han acabat perdent d’un punt els nois de la Torre, tot i que es van desaprofitar les nombroses pèrdues de pilota del AAEET.
Al tercer període amb una avantatge màxima a favor de la UDT de 45-38 al minut 9.
Al últim quart es va mantenir l’avantatge fins al final de partit on els nervis ens van provocar un parell de pilotes perdudes que va servir per reduir el marcador que va passar de 63-56 al minut 9 a un resultat final de 64-61.
Les poques faltes xiulades en contra al AAEET en els últims 20 minuts, 3 al tercer període i 5 al quart període, van servir als vallencs per fer un joc més dur, donat que el senyor col·legiat moltes vegades no estava ben situat per veure que succeïa sota cistella.