dissabte, 28 de febrer del 2009

MIUQ UD TORREDEMBARRA 58 - CB ESPARRAGUERA 51

Aquest equip dóna a cada partit el que promet: esforç, sacrifici, intensitat, velocitat al joc i treball, molt treball. Si a aquestes virtuts afegim encert és possible que alguns partits es puguin guanyar de forma còmoda, però quan l'encert no és present l'equip guanya partits per KO tècnic (utilitzant un símil boxístic).El partit d'ahir en va ser un gran exemple, un dia poc encertat al tir va mantenir el partit igualat fins al final. L'inici va ser bo ja que les visitants no podien anotar gràcies a la bona defensa, però en atac no estàvem tot l'encertades que ens hagués agradat i les diferències eren minses, fins que a partir de la meitat del quart les visitants van començar a anotar i el període va acabar igualat.L'inici del segon quart encara va ser pitjor, l'equip va baixar una mica d'intensitat i les visitants van posar-se per davant 17-20 gràcies al rebot ofensiu i al desencert al tir de les nostres noies, però uns bons minuts defensius i diverses pilotes robades van fer que les noies acabessin per davant 25-20 aquest període i la primera part.L'inici del tercer quart va ser fulgurant i al minut cinc l'equip va assolir la màxima diferencia del partit 33-22, però quan semblava que el partit estava decidit, el desencert i una certa desconnexió defensiva van permetre a les visitants acabar el quart amb un parcial de 5-14 i el matx estava gairebé igual que al començament.L’últim quart va estar marcat per un detall important, a l'inici molt desencert ofensiu que va fer que al minut 3 el resultat fos de 38 iguals i aquí dos triples gairebé seguits de la Gemma van fer que l'equip agafés confiança i gràcies als tirs lliures assegurés una victòria que ens permet continuar en llocs de privilegi.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 58 (13+12+13+20): Érika (12), Tere (2), Sílvia (6), Gemma (6) i Saray (4); Rosalia (4), Tati (2), Núria Soler (4), Tània (8), Núria Samperi (7), Farah (3), Noèlia (-).
Tirs de 3: 3/15 20% (Gemma 2, Núria Samperi 1)
Tirs lliures: 13/20 65%
Rebots: 38 (25def+13of): Érika 12, Farah 6.