dissabte, 21 de març del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (21 i 22 de març)

-INFANTIL MASCULÍ - Federació
UD TORREDEMBARRA 63 - AAEET MASIA BOU 52
Per alteració del calendari es juga el segon partit consecutiu contra l’equip vallenc i aquesta vegada la victòria es queda a Torredembarra. Les opcions dels infantils per fer pujar al marcador més punts que el rival era defensar i provocar recuperacions de pilota a més de rebotejar per sortir amb transicions ràpides. Això és el que han fet i amb pausa, quan la defensa estava col·locada, el joc de l’equip ha estat molt bo. L’últim quart ha estat el millor i s’ha rematat la feina. Bona imatge dels infantils. L’equip creix a bon ritme. Parcials, 13-12, 31-31, 40-38 i 63-52.
Manolo Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL MASCULÍ - Consell Esportiu
AB LA SALLE TARRAGONA - UD TORREDEMBARRA

-CADET BLANC MASCULÍ (Cons. Raül Llima)
AE MONTBLANC 51 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 47
Ens hem enfrontat a l'equip local, segon a la classificació i amb la mitjana d'alçada més alta del torneig, amb tres baixes i només un jugador interior. Al primer quart hem portat un avantatge amb un 11-17 gràcies al control en els rebots i al percentatge de tir, però amb l'acumulació de faltes del nostre jugador interior, hem perdut poder ofensiu i rebot arribant a la mitja part amb un 29-28.Al tercer quart controlant el seu millor jugador ens hem avançat amb un parcial 8-13, arribant així al final del partit amb un marcador molt igualat, però, sense sort i fallant punts fàcils, hem perdut, lluitant durant tot el partit contra un rival molt difícil. Incidències: Més de 50 persones al públic, majoria torrenca!!!
Ezequiel Bárcena.

-CADET BLAU MASCULÍ
DESCANS

-JUNIOR A MASCULÍ
CBT 2017 B 64 - UD TORREDEMBARRA 74
Gran partit dels júniors a la pista dels segons classificats. Molt important l’inici de partit, dominant el rebot i el ritme. La pressió del locals a tota la pista i els atacs ràpids estaven controlats per l’ordre ofensiu i pel balanç defensiu. 5 amunt al primer quart. Durant el segon la dinàmica de partit ha continuat igual i l’equip es trobava còmode i seguia per davant al descans, 32-36. L’efectivitat de tir dels dos equips marca el tercer quart i al darrer la confiança de portar la iniciativa i la precipitació local ha finiquitat el partit. Bon treball dels júniors i gran imatge a una pista molt difícil.

-JUNIOR B MASCULÍ (Gilsa)
TGN BÀSQUET B 76 - GILSA UD TORREDEMBARRA 23
A la pista del TGN l’equip no va poder jugar el seu millor bàsquet. La manca d’alçada i la forta defensa local va condicionar el partit. Al primer quart la sortida de l’equip va ser bona i només al final del quart van treure 10 punts els locals, 17 a 7. Al segon quart la falta d’encert va provocar no fer cap cistella de camp i només anotar des de la línea de personal. 30 punts avall al descans. Al tercer els júniors van estar molt millor i es va guanyar el parcial 10 a 12. Al darrer quart i amb les forces molt justes el rival va posar una diferència contundent al marcador. A reaccionar la setmana següent. Ànims júniors.

-SÈNIOR MASCULÍ (Logística Cándido)
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 61
- CB ÀGUILES 50

-CADET FEMENÍ
AE MONTBLANC 50 - UD TORREDEMBARRA 58
Un principi de partit disputat però a favor de les nostres noies fins que l'equip local va començar a defensar zona 2-1-2 que va donar lloc a una desorientada ofensiva nostra. Dins del vestidor, a la mitja part, es va parlar d'aquesta problemàtica i es va dir que la millor manera de trencar una zona era amb una forta defensa, per trobar situacions de contraatac i un bon percentatge de tir exterior. És per això que un equip que va madurant poc a poc és capaç de portar-ho a la pràctica. Al tercer quart hem remuntat amb un parcial de 12-18 i així hem passat a guanyar el partit de 2 punts. Amb un últim quart amb bon percentatge de tir lliure més dos triples (14-20) hem pogut emportar-nos el triomf cap a "la Torre" i per la sorollosa i multitudinària afició allà present.