dissabte, 28 de març del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (27, 28 i 29 de març)

-INFANTIL (Federació)
CB VALLS 2-AIDA JOIES 61 - UD TORREDEMBARRA 34
Les possibilitats de l’equip són moltes i il·lusionants perquè es veu a la millora dels jugadors i del joc col·lectiu. A vegades la falta d’encert cara la cistella o les errades defensives no han de distreure el treball dels infantils. Al partit, els percentatges de tir i la responsabilitat defensiva, van fer que l’equip no pogués superar el Valls. A seguir treballant fort. Parcials: 18-12, 33-22, 49-27 i resultat final 61-34.
Manolo Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Consell)
UD TORREDEMBARRA 0 – AEE IES MARTÍ I FRANQUÈS A 50
Partit difícil contra un rival molt superior que va marcar un ritme molt alt durant els quatre períodes. Cal destacar l'esforç dels nois als partits, però, falta d’interès a l'hora d’assistir als entrenaments, puntualitat, esforç, respecte, concentració, ...etc. El que es fa en un partit és el clar exemple de com s'entrena. Van assistir al partit 7 jugadors, la majoria sense haver entrenat tots els dies de la setmana.
Carlos Molina.

-CADET FEMENÍ
CB LA SELVA 54 - UD TORREDEMBARRA 78
Dissabte passat el nostre cadet femení va fer un molt bon partit davant un rival complicat amb una alçada superior a la nostra mitjana. Gràcies al canvi de 5 en 5 s'ha revitalitzat permanentment la defensa, i s'ha d'afegir que en els moments d'atac ens va acompanyar el bon percentatge de tir degut a la millora grupal cercant llançaments oportuns. S'ha de felicitar aquest grup que va saltant satisfactòriament els obstacles a base de treball.
Ezequiel Bárcena.

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 24 – ESTRUCTURES RODA EL VENDRELL 74
Partit típic entre l'últim i el segon de la classificació. Molta diferència física i tècnica. Des de el primer moment s'han escapat en el marcador i no ha hagut cap aproximació. Tot s'ha de dir que hem aconseguit que el marcador no el tanquessin fins a la meitat de l'últim quart. Un equip molt superior però hem lluitat tot el que hem pogut. Hem de fer defenses més intenses i atacs més fluïts amb participació de tots no ens hem d'amagar i hem de demanar més la pilota. Segur que millorarem, ànims i amb ganes!!!
José Luis Caballero.

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA
– CB LA RÁPITA
El partit no s'ha disputat ja que el rival només s'ha presentat amb tres jugadors.

-JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA 96 – GAM CB VILA-SECA 41
Al primer quart, el partit, estava igualat 17 a 12. El ritme de partit era lent i sense gaire tensió. Al segon quart la defensa pressionant va provocar un parcial de 42 a 4, posant una diferència de més de 30 punts al descans. El tercer i quart període es van fer rotacions i tots els jugadors disponibles van treure profit dels minuts a pista. Bona feina en defensa i gran efectivitat a l’atac. Felicitats júniors.

-JÚNIOR B
GILSA UD TORREDEMBARRA 36
– CN REUS PLOMS BLANC 71
L’encert a l’inici de partit des de la línea de 3 dels visitants ens va portar a un parcial de 8 a 18 al primer quart. Al segon es va millorar a l’atac però els contraatacs donaven punts fàcils al rival i no es rebaixava la diferencia al marcador, 19 a 38 al descans. Al tercer quart es va jugar molt millor i la defensa va posar més problemes als reusencs. Només al final del darrer quart es va llençar la tovallola sense opcions al marcador. L’equip té la capacitat de jugar millor i han de creure que poden fer-ho.