divendres, 13 de març del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (13, 14 i 15 de març)

-INFANTIL (Federació)
APA SAGRAT COR TGN BÀSQUET - UD TORREDEMBARRA
El partit no s'ha jugat. El resultat queda pendent de la resolució del Comité de competició.
AAEET MASIA BOU 81- UD TORREDEMBARRA 66
El partit dels infantils va començar amb moltes errades defensives i amb problemes d’atac per la precipitació en les accions individuals. Al primer quart i gairebé tot el segon no es va veure el joc que a les últimes jornades havia meravellat. Al tercer quart els jugadors van començar a reaccionar i a remuntar els 20 punts en contra i el partit es va ajustar. La defensa i els ràpids contraatacs són les armes dels millors equips i els nois de l’infantil també saben fer-ho. Al darrer quart les cistelles dins la pintura dels vallencs van decidir el partit. A seguir millorant.
Manolo Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Consell)
UD TORREDEMBARRA 36 - AMPA EL CARME 67
Partit fluix amb moltes errades com a conseqüència de la manca d'assistència i esforç als entrenaments. Sis jugadors de l'equip Consell es van presentar al partit i es van afegir dos de l'equip Federació per donar suport. Al final, justa derrota amb un rival superior a nosaltres. Sembla que avui en dia l'interès individual està per damunt del grup, de l'equip. No fem més que mirar per nosaltres mateixos, em sembla patètic, el bàsquet és un joc d'equip, un joc on només val l'esforç i la humilitat. És més senzill criticar el treball de l'entrenador, és clar, em penso que som massa rucs per posar-nos en la pell dels altres. Potser la paraula esforç hagi desaparegut del diccionari.
Carlos Molina.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET FEMENÍ
DESCANSA
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 43 – CB AMPOSTA 81
Tornem a repetir el de cada partit: l'inici ha estat molt dolent, sobretot la part ofensiva, no es busquen situacions de contraatac i ens limitem a realitzar llançaments a cistella amb situacions complicades (amb dos o tres defensors al damunt) o llançaments precipitats. Hauríem de donar més velocitat a la sortida inicial de la pilota i si no hi ha una situació favorable de contraatac, fer possessions de pilotes més llargues. Així es com hem actuat a la segona part del partit, contraatacs ràpids i amb avantatge i atacs amb moltes passades arribant a posicions de tir més fàcils. Això ha fet que la segona part fos més igualada. Haurem de treballar amb aquesta línia i mantenir la tensió i el ritme durant tot el partit, sense baixar els braços si ens fan dos cistelles consecutives i les que intentem nosaltres no entren. Millorarem segur. Ànims!!!
José Luis Caballero.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 48 – APA SC TGN BÀSQUET B 61
El partit del Cadet Blanc va anar en consonància amb la resta del Bàsquet a la Torre aquest cap de setmana. Tot i que vam jugar amb un rival inferior, aquests van demostrar molta unió i van demostrar una forta defensa a més de un excel·lent percentatge en els seus llançaments. Els nostres jugadors van estar molt desencertats, sobre tot en l'atac. Això va donar lloc a que els de Tarragona aprofitessin l'oportunitat per apropar-se a la cistella.
Parcials 11-13,10-13, 14-19 i 13-16
Ezequiel Bárcena.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR A
DESCANSA
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR B
GILSA UD TORREDEMBARRA 43 – CB CAMBRILS 89
Una derrota sense cap opció pels júniors. Al primer quart l’equip va sortir amb empenta i es va trobar amb poc encert del tir exterior i l’equip rival dominant el rebot aprofitava per córrer al contraatac. La diferencia física i l’alçada dels pivots era una batalla desigual entre els dos equips. Al segon quart es va jugar millor però la defensa tampoc frenava el rival. Després del descans es va remuntar al marcador amb un parcial favorable al tercer quart de 6 punts. A l’últim quart l’equip amb varies baixes i amb ajuda de jugadors cadets i infantils es va esforçar fins al final i donar bona imatge encara que el marcador reflexava una contundent derrota.
Manolo Rubio.
NÀSTIC MF VERMELL 98 - GILSA UD TORREDEMBARRA 37
Dos partits al cap de setmana i contra rivals de la zona alta de la classificació és un cop dur a la moral de l’equip. Segona derrota i encara que contundent només després dels descans es va veure com l’equip físicament estava tocat. El primer i segon quart va donar un bon nivell tant en defensa com a l’atac. Quan es juga de forma pausada contra la defensa contraria es troben bones opcions de tir i també es fan bones transicions ràpides quan es defensa bé. Al final el cansament i la fatiga va posar un resultat injust al marcador. Ànims nois.
Manolo Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 51 – AE MONTBLANC 56
Últim partit de les júniors. Han començat molt bé, amb un avantatge de 5 punts al primer període, però després s'ha anat igualant el joc. Hem destacat al bon joc d'equip i en la constància de poder mantenir el marcador sense una diferència superior a 4 punts. Malgrat la derrota, cal valorar l'esforç que han demostrat 4 cadets, una infantil i 3 júniors que han lluitat fins l'últim segon de joc. Felicitats a les noies que han estat fins al final.
Ezequiel Bárcena.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA 67 - CB MARTORELL-SOLVIN A 68
MIUQ UD TORREDEMBARRA 57 - CB VILADECANS 36
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR MASCULÍ
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 66 – PARE MANYANET 67
CB SALOU B 72 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 75
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cap de setmana per oblidar.
Esperem que avui el dia sigui millor.
Ànims nois i noies de la secció seguiu treballant.

Xavi i familia felicitats pel vostre nou fill.