diumenge, 22 de març del 2009

AGRAÏMENT A L'EQUIP

La setmana ha estat complicada, emotiva, trista, difícil de pair per a un grup de joves que fa un esport amb compromís, il·lusió, esforç i que s'ha vist sacsejat per la mort de la Mar. Per desgràcia, de situacions com aquestes també se n’ha d'aprendre a la vida.
No sóc de festes, homenatges ni discursos. No sóc precisament, diguem-ne, diplomàtic. Però valoro molt l'aspecte humà de les coses. Des d'aquesta pàgina del bàsquet torrenc, abans de que acabi la temporada i després de perdre en set dies tants partits com en set mesos, GRÀCIES JUGADORES. Estic aprenent molt amb vosaltres, i per mi, després de gairebé vint anys treballant en el món del bàsquet, és tota una satisfacció molt gran poder entrenar-vos.
-------------------------------------------
Pep Garcia. Entrenador sènior femení UDT.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, Pep, no tot ha d'esser jugar i guanyar o perdre.Els que estem en el mon de l'esport, fem algo mes que entrenar jugar o guanyar, ens relacionem, aprenem els uns dels altres i gaudim de la companyia i del suport de les persones. L'esport tan sols es l'eina de relació i aquesta es la grandesa.
La gent també en molts altres ambits es relaciona gracies a un vincle, en el nostre cas es el basquest, quina sort que tenim !!.
Una abraçada dels que som a la grada.
Quim.

Anònim ha dit...

A les jugadores, al Pep i per tu també Aitor:

Hem viscut uns dies molt tristos i difícils de pair, els quals recordarem sempre. Dissabte, des de la nostra petitesa, vam rendir un emotiu homenatge a la Mar. Estic convençuda que sempre estaràs amb l’equip.
Esportivament parlant, estem realitzant una temporada excel•lent. Aquests 7 mesos de treball es veuen reflectits ens els resultats, 16-4, qui ens ho hauria de dir a principis de mes d’agost??
Com a capitana de l’equip, agrair al Pep i a l’Aitor la confiança que sempre han tingut amb l’equip i amb cadascuna de nosaltres. Per la seva paciència, la seva implicació i compromís amb l’equip. A vosaltres, noies, què us he dir… Estic orgullosa de ser la vostra capitana i pertànyer a aquest col•lectiu, per mi, increïble, des de la vessant humana.
Res de llençar la tovallola, a seguir endavant i entrenar fort.
Gràcies per ser tan genials!

Gemma Aragonès
Jugadora del sènior femení

Anònim ha dit...

Estic d' acord amb els arguments dels dos anteriors comentaris.
Jo, dins del que he pogut fer, ho he fet tot, he anat a tot lo que han fet per la Mar, i ahir li vaig dedicar un triple.

De nou ànims a la família, les jugadores i a la Cris en especial i la Ester.
Sergi#13#