dissabte, 7 de març del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (7 i 8 de març)

-INFANTIL (Federació)
UD TORREDEMBARRA 71 – FOTICOS EL VENDRELL 74
Partit amb molts punts i amb molt ritme durant tot el partit. Patint diverses baixes per malaltia i només amb 7 jugadors el nois més joves de la secció van fer tres quarts de partit amb molt bon nivell i un darrer quart dolent, possiblement la fatiga i els nervis de l’últim quart, per caure només de 3 punts. Parcials: 18 a 7, 38 a 27, 55 a 45 i finalment 71 a 74. Les pilotes perdudes i les errades defensives van ser determinants. Bona línia de joc i d’esforç. Ànims Infantils.
Manolo Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Consell)
UD TORREDEMBARRA 65 - COL·LEGI SANT JOSEP 50
Victòria dels Infantils de Consell amb un ritme inconstant a pista. La primera meitat es presentava amb errors en defensa i moltes pèrdues a causa de la poca concentració a pista. A la segona meitat, reacció. Els jugadors entren en la seva dinàmica de joc, defensa intensa i contraatac. Cal esforçar-se més als entrenaments per tal de millorar.
Carlos Molina.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET FEMENÍ
JOAN XXIII ADT BLANC 46 - UD TORREDEMBARRA 53
El partit es va desenvolupar en un camp de joc més petit de l'habitual. Això fa que es redueixin espais i possibles penetracions a la cistella. Però les nostres jugadores han tingut paciència i, per mitjà de passar i tallar, han pogut emportar-se a la "Torre" una victòria important per l'ànim de l'equip. Parcials: 8-9, 14-15, 11-13 i 13-16. Felicitats!
Ezequiel Bárcena.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLAU
PUIGCERVER – LA SALLE NEGRE 61 - UD TORREDEMBARRA 11
Vuit lleons han lluitat avui de forma heroica. Tot s'ha de dir que van començar molt malament, molt desconcentrats i sense ganes de jugar a bàsquet. Però una vegada ha arribat el descans i desprès d'una bona xerrada, les coses han canviat i han començat a lluitar amb moltes ganes. Fins i tot si no es per què el marcador no comptabilitza els punts un cop s'ha superat una diferència de 50 punts, podríem assegurar que la diferència no ha sigut tanta. Bona segona part de vuit nois que volen superar-se dia a dia.
José Luis Caballero.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLANC
DESCANS
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA 62 - CB AGUILES 39
Encara que la victòria ha semblat fàcil, bona part del partit va ser molt igualat. Defensa tova, joc lent i amb errades als llançaments van condemnar la primera part als espectadors del partit a veure un pobre espectacle. A la segona meitat millora la defensa i els contraatacs més les pilotes interiors als homes alts van ser la clau per no patir pel resultat i veure una mica de bon bàsquet. A seguir treballant per millorar.
Manolo Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR B
GILSA UD TORREDEMBARRA 72 - CB SALOU 39
Contra el cuer es va veure la millora de l’equip al joc d’atac i la mentalitat del treball defensiu. Jugadors que cada vegada pugen una mica més el nivell de concentració i que participen en el joc col·lectiu per damunt de les individualitats, porten a consolidar el joc de l’equip. Partit fàcil i que va fer aixecar dels seients els aficionats per bones jugades i per la lluita a la pista. Bona dinàmica del grup. A mirar amunt a la classificació per acabar a la zona mitja.
Manolo Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-JÚNIOR FEMENÍ
CB CALAFELL 64 - UD TORREDEMBARRA 33
Un principi de partit en el qual les nostres júniors han tingut un avantatge de 9 a 2 als primers 5 minuts. Al segon quart es va mantenir la igualtat entre ambdós equips, exceptuant els últims dos minuts en els quals l'equip local va fer un parcial de 8-0, degut a una pressió després d'encistellar, que va continuar durant el tercer quart on el nostre equip no ha pogut fer cap punt (17-0). Malgrat que a l’últim quart el partit ha estat més igualat (12-10), no ha sigut suficient per a finalment poder guanyar.
Ezequiel Bárcena.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR FEMENÍ
AAEET MASIA BOU 59 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 69
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-SÈNIOR MASCULÍ
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA – CREPERIA ESQUITX CB VILA-SECA
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

8 comentaris:

Anònim ha dit...

comentari nº 5 de -resultats del partit del 28 i 1 de febre/març-

Anònim ha dit...

On són les cróniques dels equips del manolo??

Les volem llegir ja!!

Anònim ha dit...

jo tinc vida personal!
gràcies
manolo

Anònim ha dit...

Les exigencies no son bones i menys quan hi ha gent que fa les coses sense obligació.
S´ha d´estar agrait pel que tenim i no demanar més.
Gràcies a tots el que feu possible (desinteresadament) que el blog sigui possible i funcioni com ho fa.

Anònim ha dit...

Está clar que a la gent quan se li creua algú...em sembla una mica massa ja totes les "critiques" que van contra aquesta persona que es deixa tant de temps per aquesta secció del Torredembarra. Penseu que podría estar tranquilament fent la seva vida i, en canvi, está desde primera hora de la tarda fins a l'hora de tancar fent coses pel basquet. Tingueu una mica més de respecte i si teniu cap problema, no utilitzeu el metode d'anonim per criticar. Mantenim aquest blog, que val la pena per a tots.

També donc l'enorabona a tothom que colabora en aquest espai per tot el temps que sacrifiquen i l'esforç per fer-lo funcionar.

Força Torre! #55

Anònim ha dit...

El segon missatge no anava en cap mala intenció.

Tots sabem que treballa molt pel bàsquet a torre.

No us poseu així, que no n'hi ha per tant.

Anònim ha dit...

desinterasadamente? acaso no cobra?

Anònim ha dit...

Al ultimo anónimo

Por suerte para el mundo, todavia existen personas que sí, que se entregan a una causa porque la aman, y no les importa demasiado regalar su tiempo y parte de su vida por esa causa, en este kaso para llevar el basket en torre a lo más alto.
Dudo mucho que si algo cobran, les compense toda su dedicación.

La lástima y lo desgraciado del tema es que existe otro tipo de personas que simplemente... se dedican a criticarlo todo y a no valorar el esfuerzo de otros.

Una pena.