dissabte, 21 de març del 2009

PARE MANYANET 65 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 60

L'equip ha rendit un emotiu homenatge a la Mar, amb la presència de familiars a les grades del Pavelló del Pare Manyanet.

El Pare Manyanet administra la seva renda.

Les reusenques han marxat al descans guanyant de vuit i després, tot i la reacció del Torredembarra, han fet valer el seu avantatge
El Pare Manyanet ha resolt el derbi amb el Torredembarra de forma satisfactòria guanyant gràcies a la seva actuació en els primers vint minuts, on s’ha treballat una renda de vuit punts que després ha administrat a la perfecció. Les reusenques no han cedit després del descans i, tot i veure com el seu rival empenyia, han resistit amb una bona defensa.El partit ha començat amb un ritme molt alt en atac, però amb les defenses molt fluixes per part dels dos equips que han facilitat un tanteig generós fins al 26-22. Però ja es veia venir que seria un partit molt emocionant fins al final. Al segon quart, el Pare Manyanet ha pogut aturar l’atac de les visitants aconseguint que només fessin 7 punts i tots de tir lliure, però això ha provocat un desgast físic important a les jugadores reusenques que només han pogut fer 11 punts, arribant al descans amb un avantatge de 8 punts.Les jugadores del Torredembarra, però, no han donat el partit per perdut i han sortit a la segona part a per totes guanyant el tercer i el quart períodes per 1 i 2 punts, respectivament però això ha estat insuficient per a capgirar el marcador final, aconseguint l’equip reusenc el triomf per 65-60.

Fitxa Tècnica:
PARE MANYANET: Vadillo (14), Bultó (2), Muntané (8), Miró (2), Herrera (8) -cinc inicial-, Guasch (3), Pérez, Anaïs (9), Fernández, Nualart (5), Martínez (12), Pérez i Ainhoa (2).
// Tirs lliures: 19/35. Triples 3: Muntané (1); Pérez (1), Anaïs (1). Faltes: 24 (Eliminades: Bultó (33’) i Nualart (29’).
TORREDEMBARRA: Piñol (3), Pla (0), Soler (10), Samperi (5), Megías (7) –cinc inicial-, Ruiz (7), Lambea (10), Carricondo (13), Mestre, Aragonés, Duro (6), Ayete.
// Tirs lliures: 16/28. Triples: Soler (1); Samperi (1); Carricondo (1). Faltes: 28 (Eliminades: Ruiz 36’).
ÀRBITRE: Lacueva.
PARCIALS: 26-22; 37-29; 52-45 i 65-60.