dissabte, 14 de març del 2009

MIUQ UD TORREDEMBARRA 67 - CB MARTORELL-SOLVIN A 68

Hi ha una dita que fa: "Qui juga amb foc s'acaba cremant", i lamentablement aquesta tarda a Torredembarra hem vist com la UDT l'ha fet bona. Portàvem massa setmanes guanyant els partits per la intensitat i el desgast que produïm a les rivals al llarg del 40 minuts, remuntant inicis poc encertats i primeres parts desencertades a nivell defensiu, però de vegades la sort et pot ser esquiva i és per això que viure de les remuntades es un difícil negoci.El guió del partit ha estat el mateix que en alguns altres últimament, una primera part molt dolenta a nivell defensiu (41 punts encaixats), amb una defensa individual molt feble que permetia a les exteriors rivals anotar amb moltíssima facilitat en 1 contra 1, el rebot estava igualat amb un equip teòricament mes feble en aquest aspecte i les moltes pilotes recuperades es quedaven en res per les moltes perdudes. L'inici de la segona part ha començat encara pitjor i les visitants han assolit un màxim avantatge de 15 punts al minut 3, a partir d'aquí l'equip ha començat a créixer en defensa i ha fet un gran parcial gràcies als triples de la Gemma (6 en total) que ha permès acabar posant-se per davant amb un altre triple de la Gemma. A partir d'aquest moment nervis, alternatives i partit de cara o creu decidit una cistella a 4 segons del i en una entrada no anotada per part de les torrenques. Demà juguem una altra vegada i és moment per aixecar-se, ànim equip!!!

MIUQ UD TORREDEMBARRA 67 (14+13+20+20): Núria Soler (3), Tània (-), Núria Samperi (3), Farah (2) i Noèlia (1); Rosalia (4), Érika (11), Tere (7), Sílvia (10), Gemma (20), Cristina (-), Saray (6).

Tirs de 3: 8/25, 32% (Gemma 6, Núria Soler 1, Sílvia 1)
Tirs lliures: 13/23, 57%
Rebots 23: 13def+10of
Aitor Alonso

6 comentaris:

Anònim ha dit...

oieee aqi la 5 del senior femenino se queja!! q falto yoo! q también he jugadooo ehh!! jajaja

Anònim ha dit...

Ya estamos...buscando papel protagonista...jajajaja. Noo, pobrecika, q has cogido unos cuantos rebotes y algun punto si no recuerdo mal. Almenos no te has caido. jeje. Lastima de resultado, pero nada, mañana a ganar como nosotros.

Saludoss! #55

Anònim ha dit...

i aunque haya hecho cero de cero!! q soy una gÓmet más! jajaja

i no me he caido pero no hables mucho q yo siendo el 5 me he caido una vez.. tu llevas dos cincos asique: quien rie el ultimo rie mejor!!

esperemos q mañana vaya mejor la cosa!! :)

Anònim ha dit...

Perdoneu. Ha estat una errada meva. Ja ho he arreglat.

Anònim ha dit...

Muchas felicidades Xavi por el nacimiento de tu segundo hijo.

Anònim ha dit...

jejeje! no passa res!! si tot fos com això!!



#5!