dimecres, 6 de maig del 2009

SÈNIOR FEMENÍ

Miuq Torredembarra – Olesa

Últim partit del sènior femení a casa, el diumenge a les 11h als Caus.
Es tanca la temporada com a local contra un equip que esta lluitant per millorar la seva classificació de cara a la promoció de descens a tercera catalana.
Després d'una segona volta a on l'equip no ha aconseguit mantenir el ritme de l’espectacular primera volta ( amb un balanç de 13-1 ), s'ha perdut qualsevol opció per jugar la promoció d'ascens. Malgrat això, la temporada s'ha de qualificar de magnífica i s'ha d'intentar rubricar amb la victòria en els dos partits que queden i acabar amb 21 victòries i 7 derrotes, confirmant la quarta posició final.
Les darreres derrotes no poden entelar la gran temporada que ha fet l’equip. Les jugadores i l’equip tècnic es poden sentir molt satisfets i anar amb el cap ben alt per la feina ben feta i per haver sortit cada partit a donar-ho tot. L’equip ha fet tot el que era possible i estava al seu abast per aconseguir els objectius.
Per a aquest darrer partit a casa, l'equip tindrà la baixa segura de la Tere i els dubtes de Farah i Núria Soler que estan tocades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

per que juga als caus?

Manuel Rubio ha dit...

el partit es juga als Caus per que totes les jugadores puguin jugar el partit...dissabte a la tarda per motius laborals alguna jugadora no podia..
pujeu i animeu al Sènior femení i desprès al Sant Jordi al Júnior A.
Un diumenge al matí de bàsquet a la Torre....

Anònim ha dit...

pues clar que anirem animar!!!!!



FORÇA TORRE!


AUPAA!!