dissabte, 23 de maig del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (23 i 24 de maig )

- INFANTIL MASCULÍ - Federació
FOTICOS EL VENDRELL 48 - UD TORREDEMBARRA 64
Gran victòria dels infantils a El Vendrell. Al final de temporada veiem un canvi a l´equip que assimila el treball de tot l´any i millora en tots els aspectes del joc. Podem estar molt satisfets de la imatge com a grup, unit amb l'objetiu de resoldre les situacions correctament amb la idea de grup per davant de tot. El sacrifici defensiu, la capacitat de treball, la complicitat amb el tècnic i accions col·lectives de joc d'atac il·lusionen a tots el que van veure el partit. Felicitats a tots.

UD TORREDEMBARRA 61 - TGN SAGRAT COR B 32
Aquest equip, que l'any anterior va poder consagrar-se campió de la categoria infantil, arribarà a l'últim partit amb possibilitats de ser campió de nou. És per això que s'ha de destacar l'esforç i el treball d'aquests dos últims anys, durant els quals han perdut únicament sis partits. En aquest penúltim partit del torneig les noies han fet un molt bon matx. Al primer temps s'ha jugat bé però, al no haver transformat tirs fàcils en cistelles, no hem pogut marcar una diferència al marcador (24 -16). A l'inici del tercer quart l'equip visitant va sortir defensant zona (2-1-2) que va ocasionar que als primers dos minuts no poguéssim fer punts. Però gràcies a una defensa agressiva per poder contraatacar i 8 punts seguits de Jordina de tir extern (dos triples) al minut 4 van fer que els rivals canviessin la defensa. A l'últim quart (18-6) l'equip visitant, sense possibilitats de remuntar, van deixar córrer el partit.Cal destacar que les nostres jugadores van jugar amb 6 baixes. Ara a guanyar l'últim partit noies!!!!
Ezequiel Bárcena.

- CADET BLANC

- CADET BLAU

- JÚNIOR A
CB AMPOSTA 62 - UD TORREDEMBARRA 65
5na posició dels júniors a la classificació final. Victòria molt treballada contra un rival dur i lluitador en una pista difícil. La iniciativa durant tot el partit era dels nostres jugadors, tot i que el marcador era igualat. A l'inici del 3er quart la gran defensa zonal ha limitat l'atac local i el marcador 12 punts amunt. La remuntada dels locals posava emoció, amb un empat a 50 a falta de 5 minuts del final. El domini del rebot i l'encert en els tirs decisius han donat el triomf per accedir a un lloc d'honor a l'últim partit de la temporada. Felicitats a TOTS el jugadors que aquesta temporada han ajudat a aconseguir una gran classificació.

- JÚNIOR B
CB LA SALLE REUS 64 - GILSA UD TORREDEMBARRA 39
Últim partit de la temporada pels júniors que per finalitzar han fet un gran partit a Reus. El marcador final no reflexa el joc de l´equip on en moltes fases del partit s´ha vist un joc brillant. El partit era una festa final en una temporada de poques victòries però amb un grup unit i un gran ambient al vestidor. He de felicitar els jugadors per la seva actitud d´esforç tot l´any i que, amb l´ajuda de jugadors cadets als entrenaments i partits compleix l´objectiu de jugar a un bon nivell i amb jugadors que completen la seva formació per ser sèniors.