dissabte, 9 de maig del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (9 i 10 de maig )

- INFANTIL MASCULÍ - Federació
B.CANTAIRES TORTOSA 58 -UD TORREDEMBARRA 32
Desplaçament a Tortosa amb només 5 jugadors, David Cerdà, Marc Solé, Robert Canyellas, Carlos Turpin i Miguel Martínez. He de felicitar els jugadors pel seu esforç i per jugar els 40 minuts pressionant tota la pista contra un equip de jugadors amb una alçada considerable. Bona feina nois.

UD TORREDEMBARRA 36 - AD TORREFORTA 79
Últim partit de la temporada. L'equip de Torredembarra va sortir molt fluix, tant en atac com en defensa i fins al minut cinc no va realitzar la seva primera cistella. A partir d'aquest moment tot va ser més igualat, tot i que els de Torreforta sempre anaven per davant a l'electrònic, el partit era un intercanvi de cistelles fins al final del segon quart. A l'inici del tercer quart els de Torreforta van trencar amb l'intercanvi de cistelles i van fer un parcial de sis zero que va ser tornat pels locals, però a partir d'aquí ja no hi va haver partit i els de Torreforta van incrementar la diferència, veient com els de Torredembarra no defensaven i no encertaven amb la cistella contrària. Aquest cop el Sr. Soriano va realitzar un arbitratge correcte. Felicitar els jugadors, ja que han tingut moments molt bons i ens han fet gaudir.
Aquesta és la meva última crònica de la temporada, gràcies a tots els que han vingut als partits i moltes gràcies a tots els pares d'aquest equip que m'han recolzat molt, m'han fet gaudir moltíssim de la meva labor i m'han ajudat a fer que els seus fills estimin el bàsquet com jo l'estimo. Salutacions a tots!!!
Jose Luis Caballero.

-JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA 65 - CB AMPOSTA 67
Bon partit als Caus aquest diumenge al matí. Amb el rival que l´any passat va deixar fora el cadet de la fase interterritorial i amb una manca de joc interior per compensar els homes alts dels visitants, els nostres júnior han tingut la victòria a les mans. Tot el partit el marcador amb petites avantatges pels dos equips, s´ha decidit als ùltims 3 minuts, amb un parcial de 0 a 7. Felicitar la feina de tots els jugadors i esperem al partit de tornada guanyar a Amposta.