diumenge, 10 de maig del 2009

MIUQ UD TORREDEMBARRA 78 - CB OLESA 69

El partit que s'ha viscut aquesta matinal de bàsquet al pavelló dels caus ha reconciliat a tots els espectadors i a les jugadores amb el bàsquet. S'ha pogut veure dos equips que han buscat la victòria mitjançant les mateixes armes i que s'ho han jugat tot amb un cara i creu de dos minuts que ha acabat decidint el partit. L'inici de la UDT ha estat fulgurant amb un parcial inicial de 16 a 7 als primers cinc minuts on s'ha tocat la perfecció i on l'equip ha recordat clarament a aquell que més fresc meravellava a la primera volta de la lliga (ritme, intensitat, cistelles ràpides...)la segona part del quart l'equip s'ha adormit i tres triples consecutius de les visitants han propiciat que al final del quart s'anessin de tres punts. El ritme ha continuat sent altíssim però la falta de rebot defensiu de les torrenques ha fet que el marcador es mantingués molt igualat al llarg de la resta de partit. La UDT estava més encertada en les pilotes recuperades i les visitant continuaven anotant amb solvència des de l'exterior, i d'aquesta forma hem arribat a falta de dos minuts per finalitzar el partit on un parcial de 13 a 3, cimentat amb tres robatoris seguits de pilota i en una asfixiant pressió han fet que el resultat final fos una diferencia que no ha reflectit la igualtat del partit.
--------------------
MIUQ UD TORREDEMBARRA 78 (18+19+15+26): Rosalia (-), Érika (13), Sílvia (20), Gemma (13) i Saray (15); Marina (2), Núria Samperi (3), Farah (12), Cristina (-), Noèlia (-).

Tirs de 3: 2/11 - 18% (Sílvia 1, Gemma 1).
Rebots: 34 (22def+12of) (Érika 10)
Assistències: 14 (Sílvia 5)