diumenge, 17 de maig del 2009

SANT GABRIEL VILADECANS 58 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 52

Anotadores: Rosalia (9), Erika (18), Marina (0), Núria (0), Sílvia (4), Núria Samperi (6), Farah (8), Cris (0), Saray (3), Noelia (4).
38 Rebots i 3 triples (Rosalia, Erika, Núria Samperi).

Punt i final a la temporada amb un partit que resumeix el que ha passat amb l'equip a la segona volta. El cansament ha fet que els partits que es remuntaven a llarg de la primera volta no s'hagin pogut guanyar al llarg d'aquesta segona. Ahir les noies van començar el partit amb molta intensitat i es posar per davant al marcador ràpidament, però el bon ritme dels primers cinc minuts no es va poder mantenir i poc a poc l'equip va anar cedint el protagonisme al marcador a les locals que van marxar a vestuaris amb una avantatja de 8 punts al descans. A la represa vam intentar remuntar el partit i a l'últim minut ens vam posar per davant al marcador 51-52 i després vam encaixar un parcial de 7-0 que ens va fer perdre el matx i acabar una bona temporada amb un sabor agredolç.