dissabte, 9 de maig del 2009

AE VENDRELL 49 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 66

Penúltim partit de lliga al camp del veí Basquet Vendrell, a on degut al notable número de baixes per al partit, el nois de la Torre van haver de desplaçar-se amb 4 jugadors sèniors i 4 jugadors júniors.
Bon inici de partit, on la diferència va estar marcada, sobretot, pel treball en els rebots sota cistella. Durant els primers 20 minuts sempre hi va haver un avantatge que estava al voltant dels 10 punts.
A l'inici del 3er període es va sortit al camp amb una mica de relaxació, donat que tots els júniors ja havien jugat alguns minuts i el resultat era prou favorable per continuar, va ser llavors quan els del Vendrell es van aprofitar de la situació i van fer un parcial de 12 a 3 en 5 minuts i van igualar el marcador.
Quan va arribar l’empat, es va canviar la defensa, es va pressionar i es va capgirar el marcador amb un parcial de 2 a 14.
Es va rematar el marcador a l'últim període amb amb un parell de triples del jove júnior Alejandro que va servir per augmentar la diferència al marcador 39 – 60.
En fi, partit a on es temia el pitjor però, gràcies a la col·laboració dels júniors es va poder afrontar aquest partit que va deixar un bon ambient al vestidor.
També donar les gràcies als seguidors que van desplaçar-se al Vendrell i en tot moment es van fer notar animant els jugadors.