dimarts, 19 de maig del 2009

PARTITS DEL CAP DE SETMANA ( 23 i 24 de maig )

- INFANTIL MASCULÍ - Federació
FOTICOS EL VENDRELL - UD TORREDEMBARRA
DISSABTE 23 de maig a les 11.00 hores

- INFANTIL MASCULÍ - Consell Esportiu
UD TORREDEMBARRA PARTICIPA A LA DIADA DEL COL·LEGI EL CARME
DISSABTE 23 de maig a les 9 i a les 12.00 hores

- CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA - TGN SAGRAT COR
DISSABTE 23 de maig a les 17.30 hores

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA HA FINALITZAT LA COMPETICIÓ

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA HA FINALITZAT LA COMPETICIÓ

-JÚNIOR A
CB AMPOSTA - UD TORREDEMBARRA
DISSABTE 23 de maig a les 18.30 hores

-JÚNIOR B
CB LA SALLE REUS - GILSA UD TORREDEMBARRA
DIUMENGE 24 de maig a les 17.00 hores

-SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA HA FINALITZAT LA COMPETICIÓ

-SÈNIOR MASCULÍ
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA HA FINALITZAT LA COMPETICIÓ

8 comentaris:

Francesc Fortuny ha dit...

Francesc Fortuny

A una Mare anònima


Vostè segueix sense identificar-se, i tal com li vaig dir continuaré comentant el seu escrit,

Vostè diu: “ no vol ni al Manolo, ni a l’Ezequiel, ni al Pep, que es fica en qüestions tècniques i no recolza als tècnics de veritat”

Com que vostè ja em coneix, el que no faré es fer comentaris sobre terceres persones en el blog, però com que crec que també coneix als tres entrenadors i força be, els pot pregunta directament i els tres li diran que no he tingut mai cap inconvenient en parlar amb ells clarament de tot el que em preocupa, el que trobo bé i no tan bé i dir el que penso (cosa que fet diverses vegades), sense amagar-me, ni fer-ho en l’ anonimat com vostè.

Si al que es refereix és a la presencia del Manolo a la Junta, he de dir-li una cosa que crec important, sempre he dit a la junta i davant de mes persones que a la Junta Directiva no hi pot haver cap membre que tingui una relació econòmica amb el Club, més que res per una qüestió d’ètica i transparència. Això és molt diferent a dir que no vull en Manolo. Una vegada més es veu que no té tota la informació o potser no vol que la gent la tingui i per això tergiversa la realitat.

Jo no em poso en qüestions tècniques, el que si que he dit és que el que han de fer els tècnics és tirar endavant el projecte del club, d’acord amb la filosofia del mateix i les línies que es marquin en Assemblea General, d’acord amb el futur Reglament de Regim Intern.

No crec que posar-se en qüestions tècniques sigui pretendre que totes les decisions siguin objectives i raonades, i preses amb el mateix criteri, que la manera de fer les coses sigui publica i es conegui anticipadament. Hem de pensar que estem educant a joves a traves de l’esport i que el model a seguir ha de ser coherent.

Vostè diu “Una junta ha de ser una unitat, tant entre ells com amb l’ equip tècnic, essent blocs totalment diferents i paral•lels”.
Miri, no hi ha blocs, ni diferents ni paral•lels, aquesta expressió de vostè es delatadora.(vostè ja m’entén)

Properament es publicaran els estatuts al blog, i posteriorment el Reglament de Regim Intern, document que haurà de ser aprovat en Assemblea General. Ha de saber que el màxim òrgan de govern del Club és l’Assemblea General i la Junta Directiva, que és l’òrgan de govern de l’entitat té la funció de promoure, dirigir i executar les seves activitats esportives, com també gestionar-ne el funcionament. Aquest principis tots els hem de tenir molt clars. El Club que volem, el com s’han de fer les coses , ho ha de decidir l’Assemblea General i la Junta haurà de vetllar pel seu compliment.

Vostè diu: “Tinc la sensació que més bé hi ha un problema personal (potser ocult...) amb ells, cosa que dona lloc a dubtar”
Jo no tinc cap problema ocult ni personal, com li he dit abans tot el que havia de dir ho he dit a qui ho havia de dir i he fet el possible per la seva solució. El meu objectiu com he dit varies vegades és que les coses es facin ben fetes per tothom igual, amb transparència i publiques. Si li sembla que això es un problema personal, vostè mateixa...

(continua al següent comentari)

Francesc Fortuny ha dit...

A una mare anònima(continuació)

Vostè diu: “no és agradable seure a les grades del Sant Jordi i veure certes persones fent safareig”.
Si, he parlat amb pares o altres persones al pavelló, és cert. I ara digui’m, per vostè fer safareig és parlar del temps, dels nostres fills, del partit, del que ens preocupa, de politica, etc. ?
Doncs si és això, si, durant tota la temporada he fet molt safareig, però pensi una cosa, aquestes converses m’han servit entre altres coses per conèixer als pares i jugadors, el que els preocupa, el que pensen i m’han fet adonar que no estava tant equivocat quan pensava que no hi havia comunicació.



Vostè diu: “Conveniència personal (decidir on juga el teu fill ???)
Això no ho he volgut decidir mai, l’únic que he demanat des de el mes de setembre, és una explicació clara i raonada de com es van constituir els equips cadets i quins criteris es van aplicar per formar-los.
La meva primera queixa va ser que en cap moment s’havia explicat als jugadors el perquè anirien al cadet blanc o blau.
El primer criteri que es va explicar a algú i no als jugadors va ser que qui havia anat a tots els entrenaments de setembre anava al cadet blanc i qui no al blau, però aquesta versió no es va mantenir i això va donar lloc a dos equips totalment desiguals (en quan a nombre de jugadors)
Les respostes a les meves preguntes eren sempre contestades amb un “raons tècniques” (però no explicades)
La primera resposta oficial va arribar el mes de desembre i se’m va informar que s’havien fet els equips en funció de la progressió de l’equip, i això contravé totes les explicacions rebudes al llarg de la temporada de que tots els equips eren iguals.
Suposo que ara veurà que la meva principal preocupació no és on juguen els meus fills, si no que per properes temporades aquestes decisions tècniques siguin raonades, explicades (en primer lloc als jugadors) i coherents amb els criteris establerts al Reglament de Regim Intern i no s’hagi de dependre de decisions preses per una sola persona.
La falta de rigor, de coherència i de transparència en la presa de decisions ha molestat a molts pares.
I altra vegada li reitero, tot el que he hagut de parlar sobre aquest tema ho he fet en el lloc oportú i amb la persona adient.


I per tercera vegada li dic, doni la cara, sigui valenta.
En el fons, els seu escrit ha anat bé perquè la gent que segueix el blog tingui una mica més d’informació de com funcionaven les coses.

Gracies i ja sap, espero la seva trucada...

Francesc Fortuny

Anònim ha dit...

eh macho el siscu este es mas pesado...

Anònim ha dit...

Perque nomes veiem els escrits del Sr. Fortuny i mo veiem els escrits de la "Mare Anonima".Tan sols per seguir una mica millor el fil.


Un de la UDT, molt preocupat.

Anònim ha dit...

ya ves

Anònim ha dit...

SI vols agafar el fill de "la mare anonima" mira en articles anteriors "PARTITS DEL CAP DE SETMANA ( 9 i 10 de maig )"

Anònim ha dit...

somos el espanyol!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

frase del artur