dissabte, 2 de maig del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (2 i 3 de maig )

- INFANTIL MASCULÍ - Federació
UD TORREDEMBARRA 29 - AMPA TERESIANES 80
Partit jugat entre setmana i derrota contundent contra un equip que només ha portat 5 jugadors. El primer quart del partit anava igualat i al final del periode els visitants han aprofitat per posar-se amunt 8 punts després d´errades defensives. Al segon quart els vistants, amb més nivell i lectura del joc, sortien al contraatac amb facilitat per finiquitar el partit amb 30 punts de diferència al descans. Fins al final del partit el joc dels nostres infantils ha millorat però amb el marcador tancat. Tinc il·lusió per seguir preparant millor aquest grup i dia a dia pujar el nivell. Ànims.
Manuel Rubio.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- INFANTIL MASCULÍ - Consell Esportiu
AMPA EL CARME - UD TORREDEMBARRA
SUSPÈS
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET FEMENÍ
B. CANTAIRES TORTOSA 33 - UD TORREDEMBARRA 39
Bon partit de les noies que amb un horari molt dolent, primera hora de la tarda, i a l´exterior, feia un sol que cremava, van superar a un equip molt físic i dur. Sense l´entrenador, Ezequiel, ingressat a l´hospital per una lessió a l´esquena van sortir a pressionar tota la pista i accelerar el ritme del partit. Aquesta situació va donar les primeres aventatges a les cadets. Les locals van reaccionar amb el domini del rebot i el poc encert al tir al segon quart. El tercer quart no es va defensar bé i el resultat era desfavorable al final del quart per 4 punts. Al darrer quart va ser molt igualat i una remontada als últims minuts va forçar la prórroga. La gran defensa va deixar amb 0 punts a les locals al període extra. Felicitats noies.
Manuel Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET BLANC
CB XERTA 30 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 54
Bon partit del pocs cadets, amb l´ajuda d´un infantil. que es van desplaçar a Xerta sense el seu entrenador, Ezequiel, per una lessió a l´esquena. La defensa i l´atac en transició van ser la clau del partit. Els locals, forts sota els taulells, no van poder superar la defensa pressionant a tota la pista dels cadets de Torredembarra. Bona feina en un camp descobert amb l´esforç del Turpin, Pinedo, Caballé, Troiano, Solé i Ruiz que van fer un gran partit. Esperem la recuperació total del Ezequiel per tornar amb l´equip.
Manuel Rubio.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 38 - CB CAMBRILS 63

Partit que va començar molt bé amb l'equip totalment concentrat i amb un alt encert en el tir exterior arribant al final d'aquest amb un marcador favorable de 16 a 7. Però en el segon quart els de Cambrils van remuntar i els de Torredembarra després de fallar tres ocasions consecutives van baixar els braços i els visitants van aconseguir un parcial de 9 a 29. A partir d'aquí el partit ja estava mort, tot i que els de Torredembarra van intentar l'últim quart millorar la imatge ja que el tercer quart va ser encara pitjor però per a tots dos equips amb un parcial de 3 a 9. Hem de millorar la intensitat durant tot el partit.
CB SALOU 91 - UD TORREDEMBARRA 51
L'inici del partit no va ser gens bo, amb un parcial de 22-3 no hem tingut, en cap moment, del partit intensitat defensiva, ens dediquem a veure passar els contraris pel nostre costat sense oferir cap tipus d'oposició. Pel contrari en aquest partit si hem tingut més encert anotador en comparació amb els últims partits. El segon i el tercer quart hem millorat en atac fent jugades d'equip i guanyant el rebot ofensiu, però descuidant la defensa, sobretot quan l'altre equip surt en contraatac. A destacar que hem jugat a una pista amb condicions extremes de calor i el partit ha començat tres quarts d'hora més tard ja que no tenien obertes les instal·lacions. Millorarem l'actitud defensiva de l'equip.
José Luis Caballero.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA - CB AMPOSTA
DIUMENGE 10 de maig a les 12:00 hores
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- JÚNIOR B
GILSA UD TORREDEMBARRA 63 - CB LA SALLE REUS 93
El primer que s'ha de fer es felicitar els jugadors que van venir al partit, tant els júniors com els cadets que hi van participar. També agrair el recolzament del públic que va assistir al pavelló, que van ser testimonis en primera persona de totes i cada una de les decisions que va prendre l'àrbitre del partit. Les seves errades van influir molt negativament en l'actitud dels jugadors de Torredembarra que demanaven que fos imparcial i això era motiu de xiular una tècnica. Tots ens equivoquem però no fa falta arribar a rectificar fent valer el nostre imperatiu, hem de ser més humils i ser més observadors.
El partit va ser una lluita molt física ja que amb set jugadors no hi havia possibilitat de fer moltes rotacions per donar descans i més tenint en compte que el primer quart ja teníem dos jugadors amb tres faltes personals. A valorar l'esforç físic d’aquests gladiadors. Ànim que sou uns craks!!
José Luis Caballero.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- SÈNIOR FEMENÍ
CB PRATENC 57 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 52
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

- SÈNIOR MASCULÍ
LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 76 - BÀSQUET L´ARBOÇ 84
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaya chorreo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Manolo no te decepciones...
Vaia chorreo 2-6!!

Anònim ha dit...

manolo saludaaaa

Anònim ha dit...

2-6, Manolo, sal de la cueva.

Anònim ha dit...

jajajajaja vamooooooooooooooos!


2-6?
si si diria que si!

jaja

Anònim ha dit...

Chorreo histórico: ¡'Set', partido y Liga!

Anònim ha dit...

eo eo eo esto es un chorreo

Anònim ha dit...

Para que veais que no solo nos quejamos del sr. Soriano los del Junior B (recordad que pitó numerosas faltas inexistentes, expulsó a 4 jugadores [acabando el partido con 3] y 7 tecnicas, incluidas algunas a jugadores que no pierden los papeles):


http://www.reus24.com/noticia.php?id=6114


El tio se ha coronado este fin de semana.

Anònim ha dit...

No hay palabras para describir el penoso arbitraje del partido del júnior b.

Un árbitro que pasaba de pitar las faltas mas claras que el agua, que pitava solo lo que le parecía, un árbitro que dejaba que se jugara con los golpes y ostiones.

Creo que essto es imperdonable, incluso hubíeramos podido ganar si no fuera por el árbitro.

Queremos la queja a la federación!!!!!!

Anònim ha dit...

Algú sap que ha fet el senior femení???

Gràcies

Toni #7 ha dit...

Una lastima mi lesion me ubiese gustado jugar este partido... el arbitro se equivoco mucho... yo pensava que lo tenia tdo controlado con mis gafas... pero se ve que el arbitro no... bueno la verdad que yo ubiese sido el primero eliminado jajajaja

solo decir que animo que este año a sido un año de esfuerzo y eso se a valorado sino que me lo digan ami que gracias al poco esfuerzo que ago o que intento he podido disputar 2 partidos con el senior y este finde porque estoi lesionado... pero bueno gracias a todos y animo joseluis que el año que biene te tengo de entrenador aber si es verdad!!!!


HALA MADRID!

Aupa Torre


Y animo ezequiel!

Anònim ha dit...

Ezequiel recuperate pronto y vuelve al Sant Sant Jordi