dilluns, 4 de maig del 2009

PARTITS DEL CAP DE SETMANA ( 9 i 10 de maig )

- INFANTIL MASCULÍ - Federació
B.CANTAIRES TORTOSA -UD TORREDEMBARRA
DISSABTE 9 de maig a les 19.30 hores

- INFANTIL MASCULÍ - Consell Esportiu
DESCANS

- CADET FEMENÍ
DESCANS

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA - CB PUIGCERVER
DISSABTE 9 de maig a les 12.30

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA - AD TORREFORTA
DISSABTE 9 de maig a les 11.00 hores

-JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA - CB AMPOSTA
DIUMENGE 10 de maig a les 12.30 hores, ELS CAUS

-JÚNIOR B
DESCANS

-SÈNIOR FEMENÍ
MIUQ UD TORREDEMBARRA - CB OLESA
DIUMENGE 10 de maig a les 11.00 hores, PAVELLÓ ELS CAUS

-SÈNIOR MASCULÍ
AE VENDRELL B - LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA
DISSABTE 9 de maig a les 20.00 hores

12 comentaris:

Anònim ha dit...

al partit del cadet blanc ens portarà josé luis o manolo?

Gràcies

Mare ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Que mas da quien os lleve mientras un entrenador lo haga

una mare ha dit...

Bé, realment no sé on introduir aquest tema…
En els últims temps el Club està passant un bon moment . Tenim una junta, una junta que es reuneix setmanalment per ajudar al club. Últimament no tinc aquesta sensació. Veig una junta dividida, dividida per interessos propis d’ una persona que critica absolutament tot allò que s’ha de fer, que vol que tots els entrenadors parlin català, que no vol el sènior femení, que vol baixar sous, que critica tots els projectes que es fan (com el campus, del que els pares n’estem molt agraïts), que no vol ni al Manolo, ni a l’Ezequiel, ni al Pep, que es fica en qüestions tècniques i no recolza els tècnics de veritat… Així s’eclipsa l’objectiu comú que tenen coma Junta: Que el club tiri endavant. Una junta ha de ser una unitat, tant entre ells com amb l’equip tècnic, essent blocs totalment diferents i paral•lels, però amb un mateix destí. Una junta està per ajudar, i no per posar inconvenients a totes les decisions que es prenen, i més amb l’equip tècnic. Jo, personalment, no sé de bàsquet. Gaudeixo veient els partits del meu nen. Em quedo amb les emocions, amb l’ambient que vivim a la graderia. Els sentiments que aquest esport desperta en ell. Com que no sé de bàsquet, no puc pretendre opinar sobre les decisions que l’equip tècnic pren. Ells són professionals que han estudiat per ser-ho. Han invertit temps, diners, i veiem que viuen aquest esport, i que realment fan les coses amb il•lusió. Nosaltres potser tenim un partit per cap de setmana. Ells, el cap de setmana el passen ficats en pavellons o pistes esportives i viatjant. Com ja he dit, si no sabem de bàsquet, no podem criticar constantment les coses que fan els nostres professionals. No pot haver gent en una junta que no vulgui al Manolo, a l’Ezequiel o al Pep. Tinc la sensació que més bé hi ha un problema personal (potser ocult…) amb ells, cosa que em dóna lloc a dubtar, ja que a més de grans entrenadors són excel•lents persones. No és gens agradable seure a les grades del Sant Jordi i veure certes persones fent safareig. No es pot pretendre arribar i imposar una filosofia (que parlin català?????) i conveniència personal (decidir on juga el teu fill???), com s’està fent constantment aquí. No es pot, després d’arribar a un acord entre membres de la junta i de l’equip tècnic, ficar-se en qüestions tècniques, quan hi ha unes persones capacitades de sobres per fer-ho. No es pot criticar un campus tan exitós com el que van fer. No es pot. No es pot criticar constantment la feina dels nostres professionals. Així l’únic que aconseguireu és que es cansin i marxin, perquè estic segura que en qualsevol lloc serien ben rebuts, i nosaltres seriem els “tontos” que els hem deixat escapar. Hem de cuidar el que tenim i valorar-ho, i sembla que, des de la mateixa junta, les coses no són així. Quina credibilitat pot tenir una junta que no para de tirar sorra a sobre d’un equip tècnic com el nostre??
Em vaig sentir una mica… indignada? (no sé si seria la paraula) quan, després de que sen’s convoqui a una assemblea i votem per unanimitat pràcticament la nostra “independència” encara aquesta persona tingui el valor de dubtar de no marxar de la UDT ingnorant la votació popular, i a més en faci propaganda (bé, com ja he dit anteriorment, es fa propaganda negativa de tot el que es pot i més. Les graderies i la porta del pavelló dóna per a molt).
Jo només puc dir GRÀCIES:
A Canton i Farrell, que van estar forts des del començament.
A Manolo que actualment i ,gràcies a tant de treball, tenim una quantitat increíble de nens feliços jugant al bàsquet a Torredembarra. I per tot el treball que fa, lògicament.
Al Pep, que també ha treballat molt pel nostre bàsquet i per la gran temporada del Sènior Femení.
A l’Ezequiel, que es desviu pel bàsquet i està fent un molt bon treball a les escoles, i que ha sapigut tirar endavant projectes que van quedar penjats.
Al José Luis per tota la seva experiència i dedicació.
A l’Oscar pel seu treball amb el Sènior Masculí, està tirant endavant en unes condicions poc estables.
Al Carlos, perquè s’entrega totalment en tot allò que fa.
A la Belén i la nova generació de monitors de les escoles, perquè tots i cada un d’ells estan treballant pel nostre futur.
A la Lourdes que tant dóna pel club i que ha aconseguit tot allò que necessitem per “viure” independents, com a Club. Al Juanjo i Laura per tot el treball administratiu que realitzen, i per passar tot el dia al pavelló. Al Xavi, pel Blog, a més sabem que et suposa el doble amb la “nova” situació personal.
A tots ells GRÀCIES.
És una llàstima que hi hagi persones que no puguin veure tot això, i just en un moment tan important per nosaltres. Penso que, si no t’agrada quelcom, és més fácil marxar tu, que no fer canviar el funcionament de unes 200 persones felices amb el Básquet a la Torre. No cal imposar un sistema personal.

Estic orgullosa de pertànyer a un club on tots els equips de categories inferiors que van a animar als Sèniors. Als alevins i benjamins que van a veure els partits de la Torre. Estic orgullosa de que els nois vagin a animar les noies, i viceversa. Estic orgullosa de veure com, jugant un Madrid- Barça, l’afició continua venint a veure partits del Club. Hi ha moltes coses bones, la pena és que hi hagi persones que pel seu egoísme i rencors no ho puguin veure.

Tenim molts “pringaos” i s’han de cuidar, i si no t’agrada…la porta és gran. Sense intenció d’ofendre, una abraçada molt forta.
4 / maig / 2009 17:05

Francesc Fortuny ha dit...

A una Mare anònima.

Gràcies pels seus comentaris, mai una persona havia passat tanta estona parlant de mi.

Si que li diria que per ser una mare anònima disposa de molta més informació que la resta de pares i això vol dir que algú li ha donat una versió que com qualsevol altra que vingui d’una sola persona no és imparcial.
Aquest va ser un dels motius de la meva entrada a la Junta, la falta d’informació als pares i l’altre motiu va ser el de fer un reglament de règim intern per marcar unes línees bàsiques de funcionament i poder resoldre qualsevol problema que es pugui plantejar sense necessitat de que en cada situació s’hagi de decidir una cosa diferent.

La convido a parlar de tots i cada un dels punts del seu escrit, jo sempre dono la cara i em faig responsable dels meus fets i comentaris, dins i fora la junta.

No entraré aquí en la retòrica d’aclarir punt per punt, això és millor fer-ho cara a cara però li donaré un consell, abans de fer qualsevol comentari, parli amb totes les parts i pregunti a qui hagi de preguntar, jo sempre ho he fet així.

També ha de pensar que a la Junta hi ha deu persones més, com pot comprendre les decisions es prenen conjuntament, per tant, si estic tan equivocat no li ha de fer por.

Com que li preocupa tant el futur del basquet a Torredembarra com a tots i no té tota la informació, la convido a formar part de la Junta.

Abans, espero la seva trucada, no rebutgi la meva invitació.

I d’ara en endavant, eviti fer comentaris anònims sense idenficar-se, diu molt poc de vostè.

Cordialment,
Francesc Fortuny.

una altre mare ha dit...

Aquesta mare és amiga d'algú de la junta o pertany a la junta?
Sap coses que qualsevol altre pare no sap.Està molt ben informada del que passa a les reunions.
Potser s'haurien de fer actes de les reunions i publicar-les al blog, així tots estaríem informats i podríem opinar.

Anònim ha dit...

Cuidado con el árbitro de los cadetes:
Vuelve SORIANO el árbitro que la semana pasada pito al Junior B

Suerte cadetes!!!!!!!!

Anònim ha dit...

noooooooooooooooo
que cadetes?
blanc o blau?

Anònim ha dit...

pues si poerque esa suerte la vamos a necesitar...

espero que el señor soriano este de mejor humor..


aupaaa torreee!

Anònim ha dit...

los dos cadetes tendremos el Señor soriano....

Anònim ha dit...

Van a caer TECNICAS COMO PANES!



Dadle recuerdos de mi parte :D


#15JB