divendres, 6 de febrer del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (7 i 8 de febrer)

-INFANTIL (Federació)
AMPA TERESIANES 91 - UD TORREDEMBARRA 67
No sempre per guanyar fa falta fer més punts que el rival. Avui el grup de infantils ha guanyat com a equip, pel seu compromís, esforç i il·lusió de tots durant tot el partit. Pressió, rebot, contraatac, defensa, intensitat, .... I a la grada, els pares animant i aplaudint als jugadors, sobretot quan es fan les coses ben fetes... A vegades et treuen de la pista i t’emportes una derrota cap a casa. Avui hem guanyat, nois. VICTÒRIA. A treballar, per millorar i competir.
Manolo Rubio - Entrenador de l'Infantil (Federació) de la UDTorredembarra.

-INFANTIL (Consell)
UD TORREDEMBARRA 2 – AB LA SALLE TARRAGONA 52
Partit fluix dels infantils de consell que no van poder amb un rival bastant superior. La passivitat defensiva i les poques ganes de lluitar, juntament amb les precipitacions en l’atac van fer que els contrincants guanyessin fàcilment. Cal treballar de valent per millorar.
Carlos Molina - Entrenador de l'Infantil (Consell Esportiu) de la UD Torredembarra.

-CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 76 – MORELL SALLE REUS 32
Bon partit de les nostres cadets. Potser el rival no era dels més forts, però han defensat fort durant tot el partit i dominat el ritme en tot moment. Les 10 jugadores han jugat al màxim i s’ha de felicitar el grup. Totes les jugadores s’han repartit els minuts i mai s’ha baixat el nivell ni la intensitat. Parcials, 11-0, 28-16, 45-24, 76-32. El grup necessita entrenar millor i seguir al capdavant de la classificació.
Manolo Rubio
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-CADET BLAU
CN REUS PLOMS NEGRE 73 - UD TORREDEMBARRA 48
Partit que va començar molt malament.

Defensivament els de Torredembarra no feien res per evitar que els locals fessin cistella cada vegada que realitzaven un atac. Com a prova, les faltes personals, 21 els de Reus i 10 els de Torredembarra, de les quals 3 es van fer als dos primers períodes. Per contra l'encert a l'atac dels de Torredembarra era molt dolent, fallant cistelles fàcils o forçant tirs complicats.
Els dos últims quarts van ser molt més igualats, els de Torredembarra van combinar una defensa pressionant després de cistella, que va permetre robar pilotes, amb una defensa en zona quan no hi havia cistella.
Hem de millorar la defensa moltíssim i assegurar les cistelles fàcils. Amb bona voluntat ho aconseguirem. Ànims!!
José Luis Caballero - Entrenador del Cadet Blau UD Torredembarra.

-CADET BLANC
PARE MANYANET 53 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 97
A la nostra visita a Reus, vam jugar en un camp transversal molt petit que va afavorir la nostra pressió defensiva i la nostra superioritat física. Els nois han estat concentrats des de l'inici del partit. És per això que el primer quart marca el que va ser el partit, amb un parcial de 11 - 27. Només hem tingut una baixada al tercer quart, en el que hem quedat 20-18, però no ha sigut un obstacle per a la clara i merescuda victòria final. S'ha de destacar el bon percentatge en triples des del perímetre.
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Cadet Construccions Raül Llima UD Torredembarra.

-JÚNIOR A
UD TORREDEMBARRA 72 – LA SALLE REUS 48
Partit fàcil pels júniors. El joc i el ritme de partit va ser molt fluix però en va tenir prou l’equip amb un parcial de 21 a 8 a l’últim quart per guanyar al partit. 3 períodes de zona del rival va frenar l’atac del nois de Torredembarra. La defensa individual va tenir alts i baixos durant tot el partit. A entrenar dur que aquesta setmana visitem el líder.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior A UDTorredembarra.

-JÚNIOR B
GILSA UD TORREDEMBARRA 63 – AD TORREFORTA B 89
No ha estat el millor partit, però hem donat la cara. La clau del partit, l’alçada del rival i el mal inici de partit. Al primer quart 15 a 29. Mala selecció de llançament i una defensa massa tova per donar 14 punts. Durant el segon quart l’avantatge s’ha mantingut encara que el joc ha millorat, sobretot en l’atac. Al descans 36-50. Al tercer s’ha sortit amb ganes d’enganxar una bona ratxa i donar guerra fins al final però mai s’ha baixat dels 10 punts. Finalment, massa diferència al marcador pel nivell dels dos equips. A millorar i preparar els següents partits.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior Gilsa UDTorredembarra.

-JÚNIOR FEMENÍ
VILATRONICA EL VENDRELL 44 - UD TORREDEMBARRA 47
Vam poder guanyar el nostre segon partit del torneig en un match en el que es va lluitar minut a minut fins al final. Faltant un minut i mig perquè acabés el partit, quan anava igualat 41-41, amb dos cistelles i dos tirs lliures hem sentenciat el resultat per alegria de jugadores i pares. Tenir una banqueta complerta va ajudar a renovar energies i intensitat. Noies a continuar treballant que anem pel bon camí!
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Júnior Femení UD Torredembarra.