dissabte, 28 de febrer del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (28 de febrer i 1 de març)

-INFANTIL (Federació)
ADT 47 – UD TORREDEMBARRA 55
A primera hora del matí del dissabte i a la pista descoberta de La Salle Torreforta amb el respecte de jugar contra un equip físicament potent i millor classificat es va GUANYAR. Primera victòria dels infantils al nivell A. Molts partits patint però amb la il·lusió i treball, per fi una gran alegria per tots. Al primer quart els dos equips igualats 16 a 16. Al descans 6 punts per sota al marcador. Al tercer quart remuntada i a l’últim a patir fins al final amb molta emoció. Fantàstics a la defensa i encertats a l’atac els jugadors van jugar a gran nivell. Felicitats a tots.
Manolo Rubio - Entrenador de l'Infantil (Federació) de la UD Torredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Consell)
IES JOAN GUINJOAN 30 – UD TORREDEMBARRA 22
Partit fluix dels infantils, en què s'ha acusat la falta d'escalfament previ al partit. Encara que ha estat igualat, alguns moments de falta de concentració en defensa han provocat cistelles fàcils dels rival, que sumat a la falta d'intensitat en el rebot per part dels torrencs i a un atac "a la babalà" en algunes ocasions han marcat la diferència. Cal continuar esforçant-se per millorar.
Ángel Aguilar.

-CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 47– GAM CB VILA-SECA 67
Hem jugat amb el rival més difícil de la competició i amb algunes absències per lesions, acompanyat d'una setmana d’entrenaments no habitual. Això s'ha vist clarament reflectit durant tot el partit. En el primer quart, un inici de joc amb baixa intensitat defensiva. Durant els 40 minuts no hem pogut realitzar el nostre joc ofensiu. A treballar fort a la setmana que encara queda molts partits per acabar el calendari. No us desmotiveu.
Ezequiel Bárcena

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 24 – B. CANTAIRES TORTOSA 75
Partit molt marcat per l’actuació del col·legiat, persona totalment parcial que no entenem que hem fet nosaltres per merèixer aquesta actitud, quan nosaltres sempre estem disposats a ajudar als col·legiats i mai els hi faltem el respecte. Es el quart partit que ens xiula i que, descaradament, condiciona el partit minvant la moral dels nostres jugadors, fet que va fer que tots marxessin del partit. Afegir que no s’entén com pot venir un equip a casa nostra amb només sis jugadors i acabar amb tan sols deu personals i nosaltres amb onze jugadors i acabar amb vint-i-quatre personals, un expulsat i una tècnica a la banqueta, això vol dir alguna cosa. Tot i que també hem de ser objectius i dir que l'equip va estar molt malament en atac, sobretot, i en defensa. Hem de millorar moltíssim i lluitarem per aconseguir-ho, aprenent tots una mica entreno a entreno, partit a partit. Si ens superem l'arbitratge no ens ha d'influir.
José Luis Caballero - Entrenador del Cadet Blau UD Torredembarra.

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 67 – CB CALAFELL B 16
Partit on hem entrat molt concentrats malgrat la diferència a la classificació. Un rival que no ha sabut frenar el nostre joc ofensiu. Es nota el bon treball de la setmana, que es reflecteix al resultat final. Hem tancat el marcador al començar el tercer quart. Felicitats i a continuar treballant així nois!
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Cadet blanc UD Torredembarra.

-JÚNIOR A
CB CLARET 62 - UD TORREDEMBARRA 51
Al partit més important per lluitar per la tercera plaça s’ha fallat. Al primer quart la bona defensa i l’encert al tir portava a guanyar de 5. El rival ha respòs al segon quart i la defensa individual amb moltes errades han capgirat el marcador al descans, 40 a 30. El canvi de defensa al tercer quart ha permès baixar el percentatge als vallencs però la zona del rival ha fet molt de mal al ritme de partit i a l’encert al tir. Al final, decepció per tots. A corregir errors i a treballar millor.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior A UD Torredembarra.

-JÚNIOR B
CANTAIRES IES BAU 63 - GILSA UD TORREDEMBARRA 49
7 jugadors, Alejandro-David-Ángel-Robert-Erik-Eugenio-Àlex que han donat una lliçó de treball i esforç contra un rival molt potent i dels millors equips de la competició. S’ha jugat tot el partit amb petites diferències pels locals, els teòrics favorits, però amb la sensació de jugar dos equips del mateix nivell. La defensa ordenada i les bones opcions d’atac han permès donar la cara fins al final. Bona feina i a seguir millorant.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior Gilsa UD Torredembarra.

-JÚNIOR FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 71 – BÀSQUET L´ARBOÇ 49
Tercera victòria consecutiva de les júniors. Els primers minuts de joc han començat molt adormides degut al poc escalfament. Després han despertat i han marcat diferències amb l'últim equip a la classificació. Només queden dos partits per finalitzar el calendari i estem en un bon moment per afrontar-lo. Felicitats noies!!
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Júnior Femení UD Torredembarra.