divendres, 13 de febrer del 2009

CB LA POBLA DE MONTORNÈS 75- LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 78

Partit de la Jornada 18, el derbi: La Pobla – UDT .

Avui el Logística Cándido UD Torredembarra s’ha enfrontat a una Pobla molt concentrada, semblava que estava jugant la final de les finals de tots els temps...
Inici molt dolent pels torrencs que han rebut 4 triples consecutius a l’inici del primer període amb un parcial de 16 – 5. Ja estaven celebrant la victòria....
Al segon període una altra ràfega de tirs exteriors han frenat les ganes de remuntar dels torrencs.
Ha estat al 3er període que els torrencs han canviat la seva defensa, i han donat la volta al marcador acabant el 3er període guanyant de 2 punts.
A l’últim període els nostres han aconseguit, poc a poc, els punts necessaris per arribar al minut 9 guanyant de 7 punts de diferència.
Al final, una errada dels torrencs, ha permès recuperar la pilota als locals i apropar-se al marcador.
El gran esforç i la gran defensa han carregat de faltes a La Pobla, cosa que li ha fet molt de mal.