dissabte, 14 de febrer del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (14 i 15 de febrer)

-INFANTIL (Federació)
UD TORREDEMBARRA 67 – CANTAIRES TORTOSA 77
Derrota i partit fluix dels nostres infantils. Al primer quart el joc ha estat ràpid i amb molts punts per part dels dos equips, 22 a 24. Al segon, les defenses i una manca d’efectivitat en els llançaments, el parcial empatat a 9. Mitja part 31 a 33. Al tercer període les transicions ràpides del rival i la passivitat defensiva dels locals finalitza amb 8 punts a sota abans de l’últim quart. El nerviosisme i l’ansietat han jugat en contra i les decisions individuals en comptes d’un joc col·lectiu han portat a fer un partit dolent. A treballar durant la setmana. Ànims.
Manolo Rubio - Entrenador de l'Infantil (Federació) de la UDTorredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Consell)
IES MARTÍ I FRANQUÈS - UD TORREDEMBARRA
Partit complicat el que van jugar els infantils de consell aquest passat dissabte. El rival era de categoria superior. Els seus jugadors eren més alts i amb millor físic, combinat amb la pressió a tot el camp durant els 40 minuts els de Torredembarra poc van poder fer. En els propers partits esperem poder lluitar més.
Roger Fortuny.

-CADET FEMENÍ
AAEET MASIA BOU 61 - UD TORREDEMBARRA 55
Partit estrany. Les nostres noies hi van anar molt confiades ja que a priori jugaven contra un equip inferior a la classificació. Mai va haver-hi més de set punts de diferència per a cap dels dos equips. Aquesta igualtat en el marcador i un àrbitre que ha deixat jugar, xiulant poques faltes, va produir molts nervis a les nostres noies. És per això que a l'últim quart les locals es van avançar al marcador, guanyant-nos als últims tres minuts un parcial de 8 a 1. Això no ha de fer que us desmotiveu noies!!!
Ezequiel Bárcena

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 56 – NÀSTIC MF BLANC 80
Poca intensitat defensiva per part dels torrencs i poc encert amb cistelles fàcils, a més del desencert des dels tirs lliures. Només encertant les cistelles fàcils que es van fallar i el 75% dels tir lliures el resultat s’hagués capgirat. El resultat va estar molt igualat fins als últims instants del tercer quart, la defensa que es va servir per apropar-se al marcador a cinc punts va decaure estrepitosament i va provocar que els visitants marxessin en el marcador. Tot i que no estem molt encertats de cara a la cistella també hem de treballar mes la defensa i corregir errades de concentració. Segur que millorarem. Ànims!!
José Luis Caballero - Entrenador del Cadet Blau UD Torredembarra.

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 66 – CB MÓRA D´EBRE 70
Ensopegada inesperada del cadet blanc davant d’un rival molt seriós i que ha fet sota els taulells molt mal. Els nostres cadets han sortit concentrats i amb un fort ritme per aconseguir un avantatge de 4 punts al final del primer quart. Al segon els dos equips intercanvien cistelles i el marcador continua favorable als locals per només 4 punts. Les faltes dels interiors i la poca eficàcia en els tirs exteriors han donat facilitats als visitants per donar la sorpresa i guanyar per 4 punts. L’equip ha de millorar i reaccionar pel següent partit.
Manolo Rubio

-JÚNIOR A
AE MONTBLANC 65 - UD TORREDEMBARRA 56
A la pista del líder, que no ha perdut cap partit i amb només 7 jugadors, els júniors han donat molta guerra. Frenar el fort ritme i controlar els taulells era la clau per estar a prop al marcador fins al final. A la primera meitat la feina de tots els jugadors ha estat excel·lent defensivament però ofensivament poc encert en el tir i amb poca fluïdesa als sistemes, 8 punts a sota al descans. A la segona meitat el ritme del joc era unes vegades controlat pels locals i altres fases del partit pels torrencs. Al final una bona sensació, tractar al líder sense complexes. Felicitats als jugadors.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior A UDTorredembarra.

-JÚNIOR B
CB LA RAPITA 64 - GILSA UD TORREDEMBARRA 49
Partit molt dolent dels júniors contra un rival d’un nivell molt fluix. La derrota arriba per una manca d’eficàcia a l’atac i per perdre moltes pilotes que han aprofitat els locals per finalitzar contraatacs amb facilitat. Tot el partit per sota al marcador i amb la lluita tot el partit no és suficient. Falta rematar les cistelles fàcils, no perdre pilotes i defensar amb més agressivitat. A seguir millorant.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior Gilsa UDTorredembarra.

-JÚNIOR FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 66 – ADT LA CANONJA 60
Molt bon partit de les júniors. Des del primer minut han sortit concentrades i han anat pel rival, que porta 8 victòries i només 2 derrotes. Hem sorprès amb una excel·lent defensa que ha portat a que a la mitja part el marcador estigués 34-20. Només s'han apropat al marcador als últims 5 minuts gràcies al bon percentatge de joc extern i a que el nostre equip ha fallat molts tirs lliures (de 32 tirs, han encertat 11, un 34% d'efectivitat). Finalment hem pogut celebrar la nostra segona victòria consecutiva.
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Júnior Femení UD Torredembarra.