diumenge, 1 de febrer del 2009

CB SPiSP 67 - LOGÍSTICA CÁNDIDO UDT 64

1er partit de la 2ona volta, a la anada es va guanyar 67-63.

Partit igualat durant tot el partit, amb un estira i arronsa al marcador, amb la diferència màxima de la UDT de 8 punts a favor i la diferència màxima del SPSP de 6 punts.Joc brut del SPSP poquet al igual que els de la TORRE, la gran majoria dels seus punts han estat gairebé tots sota cistella, com a resultat el seu joc interior, a excepció dels dos triples que van encistellar al final del partit i van servir per igualar el marcador.Ara més jugadors d'ofici els veterans del SPSP que saben treure profit de fingir segons quines accions i queixar-se repetidament a l’àrbitre, són 2 o 3 jugadors, però bé això també forma part del món del bàsquet i s'ha d'acceptar, que hem de fer, així és el bàsquet a territorial!!!Qui ha guanyat al partit és qui mes sort ha tingut a l’últim minut, més encert i menys nervis, donat que al minut 9 de l’últim període el resultat era 64-64.Cal destacar també la no presència del delegat de camp, i a més el equip local no va presentar tampoc el cronometrador.Amb la qual cosa repercuteix negativament per tots dos equips, perquè la cronometració dels 24 seg. es fa com es fa, i això ho sento molt dir però sí pot arribar a influir en el marcador.

En fi bon partit dels nois de la Torre que quasi guanyen al segon classificat, difícil però si arribés el moment l’average és a favor nostre.

UDT (17+12+25+10) Sergi S. 30 (1 triple), Ezequiel 5 (1 triple), Manolo R. 14 (4 triples),Edu C. , Javi S. 2 – el 5 inicial – Diego J. 2. Eloi R. 6, Carlos M. 5
Tirs lliures: 19 de 24 un 79,16% d'efectivitat.
Faltes personals: 23

SPSP (15+15+18+19)
Tirs lliures: 16 de 24 un 66,66 % d’efectivitat.
Faltes personals: 20
Òscar Mataix - Entrenador del sènior masculí Logística Cándido UD Torredembarra

6 comentaris:

Oscar Mataix ha dit...

NOMES DOS COSES A DIR:
1- Ahir m'ho vaig passar d'allò mes be, deu n'hi do quin munt de joves esportistes. Va haver-hi un moment que hem vaig emocionar i tot va ser quan jugaven els mes petits que deuen tindre 5 o 6 anys.

2-DEMANO PERSONALMENT I EN NOM DE TOT L'EQUIP DEL SENIOR MASC. LA MAXIMA ASISTENCIA AQUEST DIVENDRES A LES 21H30, JA SE QUE ES TARD PERO JUGUEM CONTRA EL LIDER I EL FORTÍ DE LA TORRE NECESITA EL VOSTRE SUPORT.

Anònim ha dit...

Em sumo com l'Oscar a la crida per la máxima asistencia al pabelló per divendres. Pensem que es divendres, i la gran majoria de gent, no haurá de matinar dissabte. Arriba al fortí San Jordi el líder de la categoria, amb cap derrota en tot el que portem de lliga, i es hora de demostrar qui som la gent de la Torre i que es el que volem. Fem que el San Jordi soni, presioni i ens doni força. Ánim Torre! Que la derrota amb el Sant Pere i Sant Pau ens serveixi com a motivació de que es pot guanyar a qualsevol!

#55

Anònim ha dit...

Qui no ha de matinar dissabte?

Mira't l'hora d'alguns partits xD

Anònim ha dit...

Vaa, el partit acabará mes o menys sobre les 11..si esteu a casa (o no) sabeu que en aquesta hora encara estareu fent voltes sense dormir jeje. Está clar que no es una obligació, pero si es pot..us esperem alli.

Força Torre! #55

Anònim ha dit...

Jo vindrè!!! xDD

#15 fem.

Anònim ha dit...

Yo también voy! nos vemos en la línea de 6,25.

PJ#7