dilluns, 23 de febrer del 2009

CB SANT BOI 47 – MIUQ UD TORREDEMBARRA 59

Sortida molt bona de les nostres noies, que al minut 5 guanyaven 4 a 9, gràcies a una bona defensa. Però el marcador s'ha capgirat degut a les pèrdues de pilota i al mal balanç defensiu de l'equip, aquesta situació s'ha agreujat al llarg del segon quart fins que el Sant Boi ha aconseguit el seu màxim avantatge a falta de 3 minuts pel final de la primera part (25-19), moment en que el canvi a defensa zonal 1-3-1 ha permès a l'equip millorar la seva defensa i robar una sèrie de pilotes que han deixat l'equip per davant al marcador amb un parcial de 2-12 al final de la part.
L'inici de la segona part ha estat marcat pel desencert dels dos equips en atac (els primers punts al minut 3), però la defensa ha continuat millorant al llarg de aquest període i les recuperacions de les bases, 11 entre la Silvia i la Núria, han fet que l'equip acabi marxant al marcador al final del quart. L’últim quart ha començat amb dos triples consecutius de la Gemma que han acabat de trencar el matx i donar una bona victòria, molt important després de tantes setmanes sense partits.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 59 (13+18+14+14): Rosalia (6), Tere Lambea (2), Tània (3), Núria Samperi (-) i Farah (2); Èrika (8), Tati (-), Núria Soler (1), Silvia (11), Gemma (10), Cristina (-), Saray (16).
Tirs de 3: 5/22 (1 Érika, 1 Tània, 1 Sílvia, 2 Gemma)
Rebots 39: (28def + 11of)