diumenge, 8 de febrer del 2009

LOGÍSTICA CÁNDIDO UD TORREDEMBARRA 56 – CLUB JOVENTUT BARANES BRUSCA ULLDECONA 61

Partit molt igualtat amb avantatges favorables als de la Torre de més de 8 punts.Molts nervis dels torrencs al veure que no entraven els tirs exteriors, tot i recuperar pilotes i rebots, van fer molts més llançaments que els visitants, però no van poder guanyar a un Ulldecona molt centrat que gairebé ho ficava tot.Destacar que al 3r període ja teníem 3 jugadors amb 4 faltes, cosa que també ha fet molt de mal a l'equip.Destacar l'alçada d'algun jugador del Ulldecona que deu fer una miqueta més de 2metres i a mes juga prou be.
Potser els nois de la Torre van sortir una mica confiats, després d’haver guanyat al líder aquest divendres passat.En fi, la primera esquerda al Fortí del Sant Jordi.

UDT 56 (16+13+16+11)
ULLDECONA 61 (11+17+15+18)
Òscar Mataix - Entrenador del sènior masculí Logística Cándido UD Torredembarra.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bé, de les derrotes també s'en apren, no passa res. Ens varem confiar ?, no ho sé, potser va faltar tensió donada la clasificació de l'Ulldecona,i ens varem relaxar, pero no es pot dir res dels jugadors, algú ja va dir que no ens confiessim com el dia del Valls. Hem de tenir-ho en compte, ja que vindran els de Pare Manyanet i despres el Vila-seca, i no hem de perdre mes punts a casa.
Els que si es veritat es que es va fallar molt, molt i molt, i aió no es normal.
Anim nois endavant que el divendres ens toca la Pobla.
A veure si la afició respon, ja que tans sols hi han 3 kms.
Salut i força