dissabte, 31 de gener del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (31 de gener i 1 de febrer)

-INFANTIL (Federació)
UD TORREDEMBARRA 67 – PARE MANYANET 98
Partit amb dos cares molt diferents. L’inici de partit va ser molt bo, amb un nivell defensiu molt alt i amb el control del partit. Primer quart 20 a 7. Al segon, l’atac ha continuat al mateix nivell, però no la defensa, parcial de 15 a 25. Al tercer i quart període ens han tret de la pista amb molts contraatacs i amb un joc ràpid que no han pogut seguir els infantils. Físicament l’equip rival era inferior en alçada i cos però al final s’ha imposat la rapidesa i el joc fluït dels de Reus. A preparar-nos pels següents partits.
Manolo Rubio - Entrenador de l'Infantil UDTorredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Consell)
AMPA EL CARME - UD TORREDEMBARRA
SUSPÈS

-CADET FEMENÍ
UD TORREDEMBARRA 47 – PUIGCERVER – LA SALLE 34
Està clar que el joc es basa en que qui més punts aconsegueix...guanya. Però en aquest cas hem guanyat només ficant 47 punts. Hem errat molt a sota de la cistella, però amb la nostra defensa ens hem pogut portar el partit. L'equip al final va mostrar molt de caràcter i això va espantar a les rivals.
Ezequiel Bárcena

-CADET BLAU
UD TORREDEMBARRA 25 – AAEET MASIA BOU 75
Enfrontament entre l'últim i el primer classificats. Partit que va començar molt bé per l'equip local que fins al final del primer quart va plantar cara com si no hi haguessin diferències, atacant bé i defensant millor. Però a partir del segon quart tot va canviar i els de Valls van fer valdre la seva superioritat i amb ràpids contraatacs van doblegar als locals. Tot i que s'ha de dir que els de Torredembarra van tenir moments bons. Ens hem de quedar amb el primer quart que va estar molt igualat i ens servirà per treure moltes coses positives. Ara a millorar!!
José Luis Caballero - Entrenador del Cadet Blau UD Torredembarra

-CADET BLANC
CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 56
– GAM CB VILA-SECA BLAU 55
Partit molt important, ja que està en joc la tercera posició. Ha sigut un enfrontament molt igualat durant els 40 minuts de joc. En cap moment es podia imaginar qui podia acabar guanyant, fins l'últim minut de joc. Als moments més crítics hem pogut aguantar el marcador gràcies a una bona defensa i a un bon joc colectiu. Més enllà del resultat, hem jugat molt bé i la sort ha estat de la nostra banda. Molt bé nois!!!
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Cadet Construccions Raül Llima UD Torredembarra.

-JÚNIOR A
NÀSTIC MARTÍ FRANQUÈS A 63 - UD TORREDEMBARRA 66
Victoria dels júniors als últims minuts. Les moltes errades als tirs lliures, 25 concretament, van estar a punt de tirar el bon treball de tot el partit. Amb dues baixes es va jugar el partit amb molta importància per assolir la 3ª posició. Llàstima de no poder remuntar el average de 6 punts del partit d’anada. Bona línia de joc i que encara té marge per millorar. A 2 partits de la tercera plaça no es pot fallar gaire a la segona volta.
Manolo Rubio - Entrenador del Júnior A UDTorredembarra.