RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (10 i 11 de gener)

-INFANTIL (Consell esportiu)
UD TORREDEMBARRA 45
– C.CARMELITES 39
Bon partit dels nostres infantils. Al primer quart han sortit molt concentrats i amb una bona defensa han deixat només amb 4 punts al rival, 16 a 4. Al segon, han baixat els percentatges de tir i s’han perdut moltes pilotes, 24 a 10 al descans. Els visitants han fet un parcial per posar-se per davant al final del tercer quart per 2 punts. A l’últim quart han reaccionat i la victòria pels infantils, 45 a 39. Felicitats.

CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 71– CBC XERTA 55
Partit fàcil pels cadets. Les accions ràpides i la defensa pressionant han posat 12 punts amunt al primer quart. Al segon, gràcies al control del rebot i del ritme de partit al descans gairebé 20 punts, 43 a 24. Al tercer quart l’avantatge s’ha mantingut i al darrer quart s’han relaxat una mica per guanyar de 18 punts. Molt bona actitud dels jugadors cadets.

-CADET BLAU
Descansa

-JÚNIOR FEMENÍ
PARE MANYANET 101 - UD TORREDEMBARRA 32
Derrota contundent de les júniors contra el millor equip de la lliga. Les jugadores han tingut una bona actitud i esforç durant tot el partit, tot i la gran diferència entre els dos equips. Amb moltes cadets a l’equip han defensat a tota la pista encara que no han pogut parar el fort ritme i la pressió de les locals. El control del rebot i les defenses alternatives han posat una gran avantatge al marcador. Ànims noies i a seguir millorant als entrenaments.

-JÚNIOR A
B. CANTAIRES ADAM SPORT B 42 - UD TORREDEMBARRA 97
Partit fàcil per als nostres júniors. Durant tota la primera part la pressió a tota la pista ha provocat moltes recuperacions i cistelles de contraatac. El domini al joc interior també ha estat clau per a la clara victòria. A la segona part el nivell defensiu ha baixat i s’han practicat sistemes ofensius i defensius. Parcials: 7 a 20, 12 a 51, 23 a 67 i 42 a 97. A seguir treballant per pujar posicions a la classificació.

-JÚNIOR B
AB EL VENDRELL 67 - GILSA UD TORREDEMBARRA 44
Una derrota que ha de tenir gust a victòria, ja que encara que el partit es va perdre, va tenir moments d'igualtat i en els que els torrencs van plantar cara. El partit va estar marcat per un desencert inicial a l'atac dels visitants, tot i intentar-ho van fallar moltes ocasions clares. Els dos primers parcials 14-9 i 14-7 van servir als locals per marcar les diferències que hi ha a la taula de classificació, però a la meitat del tercer quart una bona reacció dels de Torredembarra va servir per demostrar que també podien dir alguna cosa, perdent aquest parcial només d'un punt 14-13. Una sortida en tromba, a l'inici de l'últim quart dels locals va fer que el partit s'acabés abans de que sonés el clàxon, però els torrencs no van deixar de donar la cara i van continuar amb la línia d'anotació que van iniciar al tercer parcial. Aquest equip te moltes possibilitats de millorar i segur que ho faran. Endavant!