dissabte, 24 de gener del 2009

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (24 i 25 de gener)

-INFANTIL (Federació)
CBT MARTÍ FRANQUÈS A 63- UD TORREDEMBARRA 13
Després d’un inici de segona fase molt il·lusionant hem fet una petita pausa al nostre joc d’equip. El partit es va haver de jugar en una pista petita i amb no massa bones condicions, però això era pels dos equips. Moltes pèrdues de pilota, tantes que el joc d’atac no va existir fins a l’últim quart. La defensa va fer massa fluixa i no vam parar el joc rival en cap moment. El marcador el van tancar al tercer quart. Queda entrenar molt dur i tenir l’objectiu de millorar dia a dia.
Manolo Rubio - Entrenador de l'Infantil UDTorredembarra.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ

-INFANTIL (Consell)
DESCANSA

-CADET FEMENÍ
TGN BÀSQUET B 31- UD TORREDEMBARRA 46
Partit complicat pel vent i per les sis baixes que portava l'equip. Una bona primera part, amb 7-27 al descans, va sentenciar el partit. A la segona part s'ha notat el cansament. Felicitar a les sis jugadores que han jugat aquest partit: Aida, Kelly, Itziar, Irina, Carme i Alícia. Amb aquesta victòria continua el cadet femení encapçalant la classificació.
Pep García - Entrenador del cadet femení UD Torredembarra.

-CADET BLAU
CB MORELL 63- UD TORREDEMBARRA 57
Una altra vegada no va poder ser. Els de Torredembarra van portar la iniciativa durant tot el partit, guanyant al final del segon quart de nou punts. Una bona reacció per part dels locals va permetre que s’apropessin al marcador a quatre punts. L’últim quart els de Torredembarra no van poder amb la pressió i van llançar la avantatja perdent el partit en els últims cinc minuts finals. Hem de dir que el partit va ser jugat sense àrbitre federat per què estava malalt, es va jugar arbitrant un entrenador local que quan va veure que el seu equip s’apropava en el marcador va prendre decisions que van perjudicar molt als de Torredembarra. Però no es excusa aquest partit s'hauria d’haver guanyat. S’haurà de millorar.
José Luis Caballero - Entrenador del Cadet Blau UD Torredembarra

-CADET BLANC
ADT-GROC 23 - CONS. RAÜL LLIMA UD TORREDEMBARRA 74
Partit fàcil per als nostres. Un inici on al primer quart es nota certa competitivitat (10 - 17) al segon quart amb un parcial (10-22) però l'equip local només ha pogut fer 3 punts més en tot el partit, degut a la nostra bona defensa i un atac encertat, per això s'ha tancat el marcador faltant 7 minuts per al final del partit.
Ezequiel Bárcena - Entrenador del Cadet Construccions Raül Llima UD Torredembarra.