diumenge, 18 de gener del 2009

CB OLESA C 52 - MIUQ UD TORREDEMBARRA 78

Tretzena victòria del nostre sènior femení que, amb la derrota del Vilanova, col·loca a la UDT co-líder de la categoria a falta d'una jornada perquè finalitzi la primera volta. Tota la primera part ha estat molt igualada, amb 33-29 al descans. Parcial de 24-6 al tercer període que sentència el partit. Bon partit en línies generals del nostre equip, encara que no hem dominat el rebot i no hem estat especialment encertades en el tir, però la defensa, contraatac i la millora considerable en les transicions han aportat els punts suficients per acabar dominant el partit amb comoditat. Destacar l'aportació de totes les jugadores, amb rotacions massives al llarg de tot el partit. La setmana vinent l'equip jugarà l'últim partit de la primera volta a casa contra el Viladecans, amb la possibilitat de finalitzar-la amb un balanç de 14-1 que seria realment espectacular.
MIUQ UD TORREDEMBARRA 78: Núria Samperi 8, Rosalia 7, Núria Soler 4, Tati 4, Sarai 4, Cris 3, Erika 17, Silvia 8, Farah 10, Gemma 6 i Tere 7.
Parcials de 11-12; 18-21; 6-24; 17-21.