dissabte, 31 de gener del 2009

MIUQ UD TORREDEMBARRA 53– TGN BÀSQUET 62

Derrota del MIUQ UD Torredembarra contra el TGN Bàsquet de Tarragona, el que suposa la segona ensopegada de la temporada, la primera a casa.
Durant tot el partit el rival s’ha mostrat molt sòlid, dominant el rebot (38 rebots de les tarragonines per 22 de les nostres) i molt encertades en el tir.
El MIUQ s’ha mostrat molt nerviós durant el partit, ja que des del primer minut han anat per sota en el marcador, mai han trobat el ritme habitual i han mostrat molt poc encert en el tir.
Al tercer quart el TGN assolia a màxima diferència (26-50). A partir d’aquest moment el MIUQ inicia una remuntada, arribant, ja avançat el darrer a quart, a posar-se 7 a sota (46-53). Però no s’ha aconseguit capgirar el marcador.
Tot i no dominar el rebot i el poc encert en el tir s’ha de destacar l’actitud de totes les jugadores, lluitant fins l’últim moment.

MIUQ UD TORREDEMBARRA 53: Rosalia (-), Èrika (10), Tati (2), Núria Samperi (0) i Saray (3); Tere (5), Núria Soler (6), Silvia (7), Farah (18), Gemma (2), Cristina (0).
22 rebots (16 + 6)
Triples: 0/12

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No passa res, anims i amunt, com diem a Baix a Mar (pit i collons).
Es un partit no passa res.
El public ens va abandonar despres de la mitja part, o potser del sorteig ?.
De totes formes en el tercer quart
varem reduir la diferencia en quinze punts i ho teniem tot, la gent, els anims de la banqueta, vrem descentrar al contrari, pero em pregunto, perque no es va continuar al començar l'ultim quart ?.
Si era el mes facil, el contrari estaba acolonit.
Bé cal apendre de les derrotes, anims i amunt, segur que aixó serà anecdotic i no anirà mes enllà, i com he dit abans "pit i collons".
Visca la Torre.

Anònim ha dit...

Possible errada del trainer al fer jugar massa minuts algunes noies i no fer les rotacions de banqueta adients.

Com a resultat, i exemple: si, la Farah 18 punts, pero en va fallar potser, tres vegades mes dels que va fer, o aquesta es la imatge que es va veure desde la grada, una jugadora que estava cansada, pero habia de ser el referent del equip i el Pep la va expremer fins el punt de quedar gairebe exhausta.
El tgn, va ser un equip amb les idees clares de principi a final del partit, va portar el ritme de partit al seu gust,encara que potser algú es pensa que la remontada va ser fruit de la bona defensa, doncs no va ser fruit d'un avantage de mes de 20 punts i relaxació dels de TGN.

Torno a dir que poca rotació de banqueta, perque el numeret de fer el tipic canvi de 5 per 5 als 5 minuts esta molt vist.

I la resta de jugadores queden apartades o ja no surten amb la motivació que cal per jugar a 2ona Catalana.

Un soci.
Anim noies!!

Anònim ha dit...

Que es ese rumor que corre por Torredembarra de que el Pep abandona los equipos inferiores de la seccion de la UDT i solo se va a dedicar al senior femenino??

No lo veo etico, ni profesional, o acaso no es cierto que primero es la base!! o almenos eso era lo que se nos ofreció a los padres, si se ha comprometido con el club i las cadetes i las juniors deberia ACABAR, y luego que haga lo que quiera, espero una respuesta de la Junta Directiva.

Anònim ha dit...

Per motius personals, Pep García ha renunciat al càrrec d’entrenador del Cadet Femení.
S'estan fent gestions per trobar una solució el més aviat possible.

La Junta de la secció de bàsquet de la UD Torredembarra.

Anònim ha dit...

No me parece nada etico, la manera que ha tenido el Pep de dejar a las jugadoras de las categorias inferiores, por lo menos creo que tenia que reunir a los padres y notificarnoslo, ya que el fue el primero en pedirnos a principio de temporada que nos involucraramos con nuestras hijas y el basquet, nosotros estamos cumpliendo, el, no....